Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Keune Tinta Color 2023

NIEUW TINTA COLOR

Gesteund door 100 jaar wetenschap en 32 jaar Tinta Color succes, presenteert Keune met trots Tinta Color 2023: nieuwe kleuren, duurzamere verpakkingen en krachtige resultaten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Tinta Color tot 75% meer vezelvoeding geeft aan het haar. Naast het beschermen van de kleur, heeft de lijn een verbeterde conditionerende werking.

THE COLOR THAT CARES

Gezond haar is belangrijker dan ooit. We blijven geven er een grote voorkeur aan om te werken aan producten die beter zijn voor de planeet, en tegelijkertijd behouden we de kwaliteit die jij nodig hebt.

Het Tinta Color-assortiment bestaat uit 10 nieuwe natuurlijke, koele en warme koper tinten. Inclusief een basisvrije mix ‘Shade Shifters’ die te mengen zijn met alle klassieke Tinta Color tinten, zodat onze Kleurspecialistes tot 650 eigen tinten kunnen creëren.

BETTER THAN EVER:

  • Tot 75% meer vezelvoeding: bevat een voedend complex met Cocamide & Zeezijde Proteïnen.
  • Tot 59% minder UV-schade: het Solamer UV-filter beschermt het haar tegen schadelijke UV straling en zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt.
  • LP 300 kleurstabilisator: Tinta Color Cream Developer bevat LP 300, dat de pigmenten tijdens het proces stevig aan de haarstructuur bindt. Hierdoor vervaagt de kleur minder snel.

MORE SUSTAINABLE

De Tinta Color-complexen en -technologieën blijven bijdragen aan onze duurzaamheidsdoelstellingen − en de vegan formules en verbeterde duurzaamheid van de verpakking zijn nog maar het begin. Keune blijft werken aan producten die beter zijn voor de planeet, en tegelijkertijd behouden ze we de kwaliteit die wij eisen en waar jij recht op hebt.

  • 100% gerecycled aluminium: onze nieuwe Keune Tinta haarverftubes zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium, zodat we wereldwijd samen met onze collega Keune Kappers meer dan 82 ton nieuw aluminium per jaar minder hoeven te gebruiken.

Wij zijn echt superblij met deze vernieuwde range Tinta Color ! Kom je snel testen?

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.