Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Nagels - De Beautyfabriek

Vacature Nagelstylist Apeldoorn

Voor onze salon in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een parttime nagelstylist (16-24 uur). Wegens de drukte in onze planning is er ruimte gekomen voor een extra collega die zich helemaal wil vastbijten in nagels.

We werken met de merken CND Shellac, IBX, The Gelbottle (BIAB en Gelpolish). Onze klanten houden van strak gelakte nagels met oog voor de eigen natuurlijke nagel, dit is ook onze visie, het behoud en de verbetering van de natuurlijke nagel en daarin verschillen we van veel andere nagelsalons waar de kwaliteit van de natuurlijke nagel minder van belang is.

Er is vraag naar BIAB en Nailart treatments in onze salon en wegens de drukte kunnen wij helaas lang niet iedereen van dienst zijn. Daarom zoeken we jou!

Ben jij gecertificeerd nagelstylist?
Heb je ervaring en wil je aan de slag in dit prachtige vak? Ook als je nog niet heel veel ervaring hebt, mag je solliciteren, want als je oog voor het vak hebt en een goede arbeidsethos, dan leren wij je de rest! Ook al je open staat voor het leren van treatments zoals waxing en visagie ben je bij ons aan het juiste adres, we kunnen je functie dan t.z.t. uitbreiden met deze behandelingen dus het is fijn als je hiervoor open staat.

Stuur je CV + motivatiebrief en je portfolio naar anke@debeautyfabriek.nl

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.