Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Blog single

NieuwsberichtenVacature: Huidspecialist Doetinchem
de Beautyfabriek

De Beautyfabriek is een allround beautyconcept dat zich richt op huidverbetering, haarverbetering, haarkleuring en haartoevoeging. We zijn een all-in beautyconcept en bestaan dit jaar 10 jaar. Onze cliënten bezoeken ons voor een moment van rust in hun hectische dagelijkse leven en onze cliënten zijn zeer resultaatgericht. In onze schoonheidssalons komen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning samen en draait het om een eerlijk advies en doelgerichte behandelingen. Zo begeleiden we iedere client naar het beste resultaat.

Ben jij een top huidspecialist met passie voor dit prachtige vak en gaat jouw ambitie uit naar huidverbetering? Ben je ambitieus ingesteld en wil jij je inzetten bij de verdere groei van de Beautyfabriek Doetinchem?

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor de toekomst, zo staat er voor dit jaar een verhuizing naar een prachtig eigen pand  in Doetinchem op de planning om onze constante groei tot uiting te laten komen. Wil jij werken in deze ambitieuze omgeving waar wij samen groeien? Wil jij de professionalisering voortzetten en heb je misschien wel ambitie om verantwoordelijk te worden voor onze hele beauty afdeling? Werk je nu als schoonheidsspecialist, maar mis je uitdaging en wil je meer verantwoordelijkheden zoals begeleiden stagiaires, voorraad/bestellingen en t.z.t. uitbreiden van je team? Midden 2022 verhuizen wij naar een prachtig nieuw pand, waar nog meer ruimte is voor groei en professionalisering voor onze Huidverbeterende behandelingen.
We zoeken een ambitieuze collega, die meer wil dan enkel huidverzorgende behandelingen en die wil groeien in werkzaamheden en verantwoordelijkheden en die onze klantenkring wil uitbreiden.

Wat ga je doen?

Je bent een gedreven professional met enkele jaren ervaring in ons mooie vak en huidverbeteren is echt jouw passie. Je kunt je ook vinden in de holistische visie van onze basismerken Skin Regimen en Comfort Zone. Ook voor een professionele waxbehandeling of brow treatment kunnen onze cliënten bij jou terecht. Met een persoonlijk behandelplan als basis begeleid je de client naar haar droomhuid.

Je voert hoogwaardige behandelingen uit en past je vakkennis en vaardigheden toe waardoor je de beste kwaliteit en service voor de klant biedt. Je werkt met fantastische merken als Comfort Zone, Skin Regimen, KRX en Beauty-Angel.  Je werkt met kwaliteitsapparatuur zoals o.a. IPL, ND- YAG Laser, Microneedling, Beauty Angel.

Je houdt van een dynamische werkomgeving en wil jezelf blijven verbeteren en blijven groeien.

Wat zoeken wij in jou?

Je bent gewend om te werken met apparatuur en hier gaat ook je passie naar uit want IPL of ND-YAG Laser zullen onderdeel van je dagelijkse behandelingen zijn. Ben je bekend met onze merken Comfort Zone of Skin Regimen? Dat is een pré.

 • Je bent een representatief en verbaal vaardig persoon.
 • Je bent gediplomeerd (minimaal niveau 3 met relevante werkervaring maar niveau 4 heeft een pre) en je hebt onze voorkeur wanneer je aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie
 • Je bent flexibel en daadkrachtig ingesteld en kunt goed omgaan met werkdruk.
 • Je bent een hands-on persoon die houdt van aanpakken en zich prettig voelt in een
  hectische omgeving, want binnen deze hectiek ben jij in staat om onze gasten een
  moment van rust te bieden en ze de allerbeste behandeling te geven.
 • Naast het uitvoeren van de behandelingen verwachten we dat je onze gasten
  representatief ontvangt, afspraken inboekt, de telefoon aanneemt en dat je onze
  gasten voorziet van een gedegen en grondig product advies, een commerciële blik is hierbij van belang.
 • We verwachten dat je een avond (dinsdag of donderdag) en minimaal 3 zaterdagen beschikbaar bent om te werken.
 • Heb je extra specialisaties zoals PMU, Bindweefsel of pedicure? Dat is een pré.

Wat bieden wij jou:

 • Een parttime functie van 28uur met doorgroeimogelijkheden naar fulltime.
 • Een functie waarin je de mogelijkheid krijgt aangeboden om extra verantwoordelijkheden aan te gaan
 • Een ambitieus en gezellig team om in te werken.
 • Een marktconform salaris op basis van de Anbos met extra’s omdat ons bedrijf onder de Kappers CAO valt.
 • Pensioen opbouw
 • Vakantie geld
 • Uitbreiding van je werkzaamheden door externe opleidingsmogelijkheden.

Pas jij bij ons?

Mail dan je CV inclusief motivatiebrief en foto naar anke@debeautyfabriek.nl

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.