Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Blog single

NieuwsberichtenVacature Huidspecialist Doetinchem

Ben jij klaar voor een onwijs leuke dynamische baan in een prachtige salon, heb jij minimaal 3 jaar werk ervaring en is huidverjonging en huidverbetering jouw passie?

Vacature Huidspecialist 28-32 uur.

Wij doen er alles aan om bij onze clientèle natuurlijke resultaten te behalen en klanten een ultiem verwen moment te geven.

Je gaat werken met ons aanbod aan huidverbeterende merken en behandelingen zoals met de hydrofacial, beauty-angel, kruidenpeeling, IPL en ND-Yag laser. Wij werken met de mooie merken [Comfort Zone], /Skin Regimen/ en KRX. We hebben de prachtige make-up van PUNE Cosmetics en we hebben een shop-afdeling met een mooie home collectie van Atelier Rebul.

In je werkzaamheden staat de klant centraal. Met goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen kan jij bepalen wat het beste is voor de klant en hoe jij voor de klant het best mogelijke resultaat kunt bereiken met onze behandelingen en producten.

Je gaat behandelplannen voor hen opstellen en hen begeleiden binnen naar hun droomhuid. De clientèle ligt gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar.

Wat we zoeken:

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste ‘niveau 4’
Minimaal 3 jaar werk ervaring
28-32 uur per week beschikbaar en 1 avond in de week
Ambitieus, proactief en professioneel
Service & sales gericht
Representatief met oog voor details
Passie voor huidverbetering & anti-aging

Wat we bieden:

Een vooraanstaande salon met open sfeer en genoeg ruimte voor eigen ideeën.
Wij bieden een vast rooster waarin je om de zaterdag werkt, luxe in deze branche!
Markt conform salaris + aantrekkelijke bonus regeling.
Persoonlijk carrière begeleiding, trainingen voor alle behandelingen die wij aanbieden en mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

Lijkt het jou ook leuk om in ons bedrijf te werken? Heb jij een enorme passie voor huidverbetering? En wil jij jouw expertise inzetten voor de huidverbetering van onze klanten? Stuur dan je CV+ foto en motivatie naar anke@debeautyfabriek.nl

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.