Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Sublime Kin - Comfort Zone

Als je Comfort Zone kent, weet je dat je met professionele huidverbetering te maken hebt. Het merk staat garant voor veel zorg en aandacht voor de gezondheid van mens en milieu, om op wetenschap gebaseerde, duurzame oplossingen te creëren die een positieve uitwerking hebben op huid, lichaam en geest.

Sublime Skin is een specifieke lijn binnen dit prachtige merk dat onlangs door een vernieuwingsproces is gegaan. Niet alleen het jasje van deze lijn is veranderd, maar de lijn zelf heeft ook wat wijzigingen ondergaan als het gaat om de producten.

In deze blog gaan we niet alleen de vernieuwde lijn Comfort Zone Sublime Skin voor je uiteenzetten, maar je ook even een fresh up geven wat deze lijn nu precies voor je kan betekenen.

Sublime Skin… The Natural Filler Solution

Als je op zoekt ben naar een natuurlijke filler voor je huid, de Sublime Skin lijn doet wat het beloofd. Sublime Skin bestrijdt celveroudering effectief met behulp van dagelijkse intensieve verzorging, een natuurlijk filler effect voor een volle en stevige huid met minder rimpels:

Dit is de kracht van de Sublime Skin lijn, die terugkomt in alle producten van deze lijn.

Huidveroudering

Water, proteinen en lipiden (vetten) zijn de drie pijlers van onze huidstructuur. Ze raken in de loop der tijd uitgeput, wat leidt tot een zichtbaar verlies van teint, minder gedefinieerde contouren en meer zichtbare rimpels. Daarnaast verliezen de cellen van een rijpe huid het vermogen om te regenereren en nemen hierin ook nog eens andere cellen in dit proces met zich mee. Dit leidt tot een zichtbare versnelling van de huidveroudering.  De innovatieve huidverzorgingslijn Sublime Skin is het resultaat van de meest recente onderzoeken naar celveroudering en de degeneratie van de huidstructuur.

Het effect van deze milieubewuste en duurzame huidverzorgingsproducten is klinisch bewezen: een compacte en stevige huid met minder diepe rimpels, die voller en jonger oogt. Dit is alles mede door het nieuwe ARCHI-LIFT TechnologyTM, Acetyl Hexapeptide-8 en het verantwoord geteelde Achillea millefolium (duizendblad).

Ingrediënten

De Sublime Skin Lijn is een lijn waarbij alle ingrediënten clean zijn, dermatologisch getest op de gevoelige huid, vegan en waarvan de ingrediënten tot 99.5% van natuurlijke oorsprong zijn. Deze lijn bevat geen siliconen, parabenen, dierlijke extracten, kunstmatige kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Bovendien is de lijn vrij van acrylaten en PEG’s. Het volledig natuurlijke parfum en de rijke texturen zorgen voor een bijzondere zintuigelijke ervaring. Deze parfums worden overigens niet gebruikt in de peelings en de oogproducten.

NIEUW NIEUW NIEUW

Intensive Serum

Het Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum is een compleet nieuw product binnen de Sublime Skin lijn, die de huid een jeugdige en gezonde uitstraling geeft. Het is een verstevigend en egaliserend serum om onder de dag- en nachtverzorging te gebruiken, voor een zichtbaar egalere huid en minder zichtbare rimpels.

Het anti-aging effect op de huidcellen is wetenschappelijk bewezen en metingen toonden een afname van rimpeldiepte aan met maar liefst 25%.

Het Intensive Serum is geschikt voor alle huidtypen.

Het Intensive Serum bestaat uit 99% ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. Dit product heeft zelfs een Refill, waardoor het milieu ook een handje wordt geholpen doordat er maar liefst 91% minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

Micropeel Lotion

De Comfort Zone AHA Micropeel Lotion is een exfoliërende lotion die ook maar liefst 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat en vrij is van geurstoffen. Deze lotion vernieuwt, verheldert en maakt de huid ontvankelijker voor de volgende stappen in de dagelijkse routine van je huidverzorging. Deze Micropeel Lotion wordt dagelijks aangeraden als een rejuvenating routine. Het product bevat 2,5% melkzuur en 2,5 gluconzuur.

Het gebruik van deze Micropeel Lotion is na de reiniging en vooraf aan het gebruik van het serum en de dag- of nachtverzorging. De Micropeel Lotion is geschikt voor alle huidtypen.

Discovery Kit

Ben je nieuwsgierig geworden? De Discovery Kit van slechts €39 geeft je de mogelijkheid 3 producten uit de Sublime lijn te testen, je bestelt hem hier.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.