Wat is Shellac:

Shellac is een unieke nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit 42 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Shellac kan uiteraard op je handnagels, maar ook op je teennagels blijft dit perfect zitten.

Aanbrengen van Shellac:

Shellac wordt aangebracht als een lak. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Afhalen van Shellac.

Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

GET SHELLACKED! Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac.

De Beautyfabriek is door CND gecertificeerd als officieel CND Shellac Salon en wij werken dan ook volgens het CND Shellac protocol. We hebben hiervoor een examen afgelegd op het hoofdkantoor in Son en Breugel. De certificering houdt in dat we de CND™ services volgens de juiste regels en stappen aanbieden zodat u als klant weet dat u een betrouwbare en gecontroleerde salon bezoekt.De CND Shellac kwaliteit is dan ook gegarandeerd. U herkent onze salon dan ook aan het keurmerk dat in de salon te zien is (window cling CND Shellac certified salon)

Bijbehorende Foto’s