Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Powderbrows - de Beautyfabriek

SPMU POWDERBROWS

Angela maakte gister deze prachtige powderbrows.

Je ziet op foto 1 de voor foto, op foto 2 de foto die gemaakt is na het “brow mappen”, waarmee de nieuwe vorm eyebrow getekend is en op foto 3 de na foto met de SPMU Powderbrows.

De kleur wordt nog lichter en over 6 weken zien we elkaar voor de nabehandeling (bij de prijs inbegrepen).

Tools
We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van @labina24_de of @nouveaucontourofficial , de hoogste kwaliteit binnen permanente make-up. Op deze manier creëren wij natuurlijk ogende Powder Brows.

Voor wie is deze techniek geschikt?
Powderbrows zijn geschikt voor alle huidtypen, maar met name de vette en de rijpere huid sluiten goed aan. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen. Hierdoor bespaar je ’s ochtends tijd.

Nazorg
Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Bovendien maken we na de behandeling een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i.
Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

?: €375 (2 behandelingen)
?: 120 min incl. intake, advies en nazorginstructie
✅: GGD gekeurd

Wil je meer informatie?
Een adviesgesprek is altijd kosteloos, plan gerust, we zien je graag en vertellen je graag alles over deze populaire behandeling

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.