Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Color Bond Fusion

CARAMEL HAARKLEUR
De caramel haarkleur is niet meer weg te denken uit onze salons. Het is een haarkleur die ervoor kan zorgen dat je er jonger uitziet. Het brengt een warme uitstraling met zich mee en verzacht. Met de juiste kleurtechniek laat een caramel kleur het haar volumineuzer en luchtiger lijken.
Doordat er heel veel verschillende soorten carameltinten zijn, is de caramel haarkleur geschikt voor vrijwel alle huidtinten en ondertonen. Je moet er alleen voor zorgen dat je de juiste tint en de juiste overloop hebt. Caramel is een overwegend warme tint. Dus houd je van assige haarkleuren, dan kun je deze trend beter overslaan.
Vraag advies aan jouw haarstylist over welke caramel kleuring bij je past. Onze haarstylisten geven je een haaradvies op maat op basis van je haargeschiedenis, je uiterlijk en haarkleurwensen.
INSPIRATIE VOOR EEN CARAMEL KLEURIG HAAR
De caramellook kan er heel divers uitzien, van licht tot donker. Volledig gekleurd met highlights of subtiel balayage. We zetten een aantal verschillende soorten caramel haarkleuren voor je op een rij. Daarbij benadrukken we ook verschillende soorten kleurtechnieken die toegepast kunnen worden bij een caramel kleur. Laat je inspireren!
CARAMEL HAARKLEUR MET HIGHLIGHTS
Bij een caramel haarkleur met highlights worden er lichtere plukjes in het vaak bruine haar gezet. Dit zorgt ervoor dat het haar speelser wordt en een sun-kissed look krijgt.
de Beautyfabriek
CARAMEL MELT BALAYAGE
Met de caramel melt balayage wordt er een donkere basis gebruikt (vaak je eigen haarkleur) en loopt het over naar lichtere carameltinten in de lengtes. Er wordt een combinatie van bruine en blonde highlights/lowlights in je haar gezet wat een zachte uitstraling geeft.
de Beautyfabriek
LICHT CARAMEL HAARKLEUR
Een caramel haarkleur hoeft niet altijd te betekenen dat het donker is. Je kunt ook een lichte caramel kleur hebben die we over je hele haar maken. Hierbij gaat een natuurlijke blonde haarkleur geleidelijk over in beige of goudkleurig.
de Beautyfabriek
HONING CARAMEL HAARKLEUR
De honing caramel haarkleur s ook echt prachtig! Perfect voor mensen met lichtbruin haar van nature, een getinte huid en licht groene of bruine ogen.
de Beautyfabriek
VERZORGING CARAMEL HAARKLEUR
Het is belangrijk dat je jouw caramel haarkleur goed verzorgt om de kleur zo lang mogelijk te behouden. Was daarom je haar altijd met een kleurbeschermende shampoo en conditioner, bijvoorbeeld onze Tinta Color verzorging: https://shop.debeautyfabriek.nl/…/keune-tinta-color…/
Probeer stylingtools zoveel mogelijk te vermijden. Mocht je je haar toch willen stijlen of krullen, doe dan vooraf een hittebescherming in je haar. Dit beschermt je haar en de kleur van je haar, kies bijvoorbeeld onze Instant Blowout Spray, deze versnelt het föhnproces terwijl het haar beschermd wordt tot 230 °C.
Wil je ook een caramel kleuring?
Maak dan nu een afspraak bij ons en bespreek dit dan met je haarstylist bij ons in de salon!
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.