Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

de Beautyfabriek

Over ons

De Beautyfabriek

De Beautyfabriek is een one stop beautyconcept voor haar en huid. Omdat we onze prachtige producten willen delen met iedereen zijn we onze webshop gestart, een allround webshop met de mooiste producten en merken die we met zorg gekozen hebben en graag met jou delen! Topproducten waar wij en onze cliënten in de salon dagelijks blij van worden en die echt resultaat geven.

Wat wij doen

De Beautyfabriek is hét adres voor vakkundige haar-, nagel- en beautybehandelingen. Wij staan voor een prettige ongedwongen sfeer met de best mogelijke verzorging. Beauty is onze passie en we adviseren je graag om tot een oplossing te komen voor jouw beautyprobleem. Of dit nou om je fijne, breekbare haar gaat of om een probleemhuid. Laat je bij ons vrijblijvend adviseren en kijk wat wij voor jou kunnen doen. Een afspraak bij ons is een heerlijk moment voor jezelf. Kom langs in Doetinchem of Apeldoorn en ervaar het zelf.

Onze behandelingen

Bij De Beautyfabriek in Doetinchem en Apeldoorn kun je een afspraak maken bij onze kapsalon, beautysalon en nagelsalon. Onze behandelingen bestaan onder meer uit:

  • Knippen en kleuren
  • Massages
  • Ontharen
  • Shellac/manicure
  • Gezichtsbehandelingen
Beauty onder één dak

We zijn een trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen en we investeren veel tijd in trainingen en congressen om perfect op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. In onze beautysalon kun je onder meer terecht voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, spraytan, (Brazilian) waxing en haarextensions. Ook kun je bij ons terecht voor diverse nagelbehandelingen op handen en voeten. Van een heerlijke manicure tot een complete set shellac nagels. Kortom, alles onder één dak.

Waarom de Beautyfabriek?

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van je huid en haar. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op ingrediënten die reconstrueren, hydrateren en herstellen. We zijn professionals die dagelijks met deze producten werken en staan altijd klaar om je te adviseren!

Het verhaal

de Beautyfabriek

Het verhaal van Anke

Ik werkte voor 2010 in de werving en selectie, maar ik droomde van een baan in de beauty branche. Ik struinde diverse vacaturesites af, maar vond nergens die flitsende baan met doorgroeimogelijkheden waar ik naar op zoek was. 

Ik kwam in contact met Balmain Paris Hair Couture. Zij wilden Balmain Hair in de retail introduceren en zagen daar een rol voor mij. Toen zag ik mijn kans. Ik gebruikte zelf de haartoevoeging van Balmain Paris Hair Couture en was dus bekend, en geliefd, met het product. Door mijn werk bij Balmain begon ik in mijn salon aan huis extensions in te zetten bij vriendinnen. Dit groeide snel en ik voelde dat mijn salon aan huis niet mijn eindstation was.

Na twee jaar bij Balmain vond ik het mooi geweest. Grote klant Douglas was geïnstalleerd en mijn belangrijkste doelen waren behaald. Ik wilde meer. Ik plaatste een oproep op Twitter voor een nagelstyliste en benaderde zelf Krista, een getalenteerde kapster die ik kende uit de salon van een vriendin. In 2012 begon ons avontuur; de Beautyfabriek. Hoewel het keihard werken was had ik het voor geen goud willen missen. Ik had in deze constructie echter geen volledige grip op de groei van het bedrijf omdat we achter de schermen met zijn drieën waren. In 2016 nam ik beide ZZP’ers over in loondienst. Hier ben ik heel trots op. Ze werken allebei nog bij de Beautyfabriek en onze band blijft bijzonder.

De Beautyfabriek in Doetinchem werd grondig verbouwd en er kwam een nieuwe huisstijl. Eind 2017 ging er wederom een droom in vervulling. Ik opende een tweede Beautyfabriek in Apeldoorn. Ik opende deze tweede locatie op een plek waar eerder twee kapsalons het niet hadden gered. Ik geloofde dat het wel kon. En dat gebeurde. Met veel training en educatie kregen we het bestaande team op ons niveau en konden we uitbreiden. Zelfs influencers begonnen ons te benaderen, ons werk viel op en we mogen in Apeldoorn veel mensen ontvangen die echt van ver komen rijden!

Onze teams begonnen tevens vaste vormen aan te nemen. Hechte en betrouwbare teams waar ik onwijs trots op ben, want zonder mijn meiden ben ik nergens. Zij leggen je heerlijk in de watten, geven je eerlijk advies en zorgen voor die fantastische kleur in je haar.

Ik begon langzaam verder te dromen over een volgende locatie en hield de markt nauwlettend in de gaten. Net toen ik bedacht dat het misschien wel even goed was zo werd ik gebeld of ik niet in Groenlo wilde starten. Ik werd benaderd omdat de huidige eigenaresse echt mij op haar zaak wilde. Een enorm compliment. Ik ben Achterhoekse, ik kom zelf uit Aalten, dus Groenlo is geen onbekend terrein. We hebben veel klanten uit die regio en belangrijker; het gevoel was direct goed. In oktober 2019 opende ik de derde Beautyfabriek locatie in Groenlo.

We zullen zien welke mooie kansen er in de toekomst nog meer op mijn pad komen.

de Beautyfabriek

Onze locaties

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van je huid en haar.
Onze professionals staan altijd klaar om je te adviseren!
De Beautyfabriek

Locatie Doetinchem

Instagram - de Beautyfabriek
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.