Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

de Beautyfabriek

Hallo allemaal,

Op de persconferentie gister is duidelijk geworden dat wij vanaf morgenavond helaas geen koopavonden meer mogen draaien.

Ontzettend balen want onze koopavond is altijd vol en zeker in de drukke laatste maanden van het jaar hebben we alle extra openingsuren nodig om iedereen te kunnen helpen. Maar helaas, we mogen deze koopavond dus vanaf morgenavond tot in ieder geval 4 december niet meer open zijn, omdat we om 18:00 moeten sluiten.

Heb je in de avond een afspraak staan, dan gaan we hierover contact met je opnemen.

Echter…onze agenda’s staan zo vol dat het echt puzzelen wordt om iedereen te kunnen helpen, plan daarom zo snel mogelijk via onze online agenda een nieuwe afspraak : https://beautyfabriek.mijnsalon.nl/ voor Doetinchem of: https://www.debeautyfabriek.nl/locaties/apeldoorn/ voor Apeldoorn.

Zodra we alle informatie hebben van onze branche-organisatie komen we met een nieuwe update.

Ik krijg ook veel vragen over de 2G en 3G maatregel, maar dit is voor nu voor ons allemaal nog niet helder en we wachten de officiële berichtgeving van de ANKO Kappersbranche hierover af.

PS: In de kapsalons geldt sinds enige tijd weer een mondkapjesplicht, daar er nog wel eens onduidelijkheid over is, gebruik ik deze nieuwsbrief direct om dat op te helderen.

We hopen dat je in goede gezondheid bent en we verwelkomen je graag snel in onze salon!

Met vriendelijke groet,
namens Team de Beautyfabriek Doetinchem,
Anke

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.