Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Luminant

We hebben een nieuwe productlijn binnen van Comfort Zone, LUMINANT.

Deze lijn is specifiek tegen Hyperpigmentatie en deze lijn is veilig voor zwangeren en dames die borstvoeding geven, we gebruiken deze producten ook tijdens onze Mommy 2 Be gezichtsbehandeling. Maar deze productlijn en behandeling is geschikt voor iedereen die van storende pigmentvlekjes af wil en een egale huid wil!

In deze blog vertel ik je meer over de lijn en over Hyperpigmentatie.

HYPERPIGMENTATIE. WAT IS HET?
Pigmentvlekken kunnen door diverse factoren ontstaan, onderverdeeld in vier soorten: zon- of ouderdomsvlekken (lentigo) door overmatige blootstelling aan de zon, post-inflammatoire hyperpigmentatie als gevolg van een huidtrauma of acne (littekens), melasma of chloasma door de zon en oestrogenen en ten slotte, lentigines en sproeten die genetisch bepaald zijn.

WAARDOOR ONTSTAAT HET?
Pigmentvlekken kunnen ontstaan door geslacht, fenotype maar ook de plaats waar je woont en op natuurlijke wijze veroorzaakt worden door biologische veroudering, maar ook sterk versneld verergeren door een bepaalde levensstijl, blootstelling aan de zon en (lucht)vervuiling. Er is steeds meer vraag naar producten die de pigmentvlekken kunnen verminderen, bij alle leeftijden; ook om professionele oplossingen te vinden die een zichtbare, geteste werkzaamheid met een garantie van veiligheid combineren. Dit heeft geresulteerd in een effectief ‘antwoord’ op basis van dermatologisch wetenschappelijk onderzoek; een formule die inwerkt op de verschillende stadia van het huidproces dat tot de vorming van hyperpigmentatie en pigmentvlekken leidt.

LUMINANT 3-BRIGHT TECHNOLOGY
[ comfort zone ] combineert dermatologische wetenschap en natuur en introduceert LUMINANT 3-BRIGHT TECHNOLOGY, een klinisch geteste formule die pigmentvlekken in slechts 28 dagen met -21% vermindert, effectief en veilig bij alle vormen van hyperpigmentatie, geschikt voor alle huidskleuren/tinten. De formule wordt ook goed door een gevoelige huid verdragen en kan veilig tijdens de zwangerschap worden gebruikt.

Geïnspireerd door de Kligman Trio-aanpak, de gouden standaard in de dermatologie voor de behandeling van hyperpigmentatie, dat gericht is op de 3 stadia van vlekvorming (inflammatie/ontstekingsreacties, synthese en transport van melanine en de opbouw van melanine), heeft het laboratorium van [comfort zone] een 3-BRIGHT TECHNOLOGY gecreëerd, volgens een PREVENT– CORRECT– ILLUMINATE–benadering van bestaande pigmentvlekken, waardoor de helderheid van de huid terugkeert, maar die ook specifiek ontwikkeld is om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen.

Door de kracht van botanische en hightech bioactieve ingrediënten zoals 4-Butylresorcinol, Zingiber-extract en een keratolytisch enzym te combineren, bieden de 3 producten van de lijn – serum, crème, spf50 – een complete routine die in synergie samenwerken om optimale resultaten te bereiken, met behoud van een hoge huidtolerantie.

PRODUCTEN

Deze compacte lijn bestaat uit deze 3 producten; (klik op het product om doorgelinkt te worden naar de webshop).

Je shopt deze in onze webshop.

Wil je meer weten over Luminant of over de facial? Stuur ons dan gerust een bericht op info@debeautyfabriek.nl .

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.