Nagelsalon

Perfect verzorgde nagels op je handen én je voeten.

Op alle locaties van de Beautyfabriek kun je terecht voor een natuurlijke nagelbehandeling. In Doetinchem en Apeldoorn staan onze stylistes voor je klaar om je handen en voeten te verzorgen en te voorzien van een mooi kleurtje.

Geniet in onze salons van een complete set Shellac nagels of een nagelverbeterende IBX-treatment. In onze salon in Doetinchem kun je ook terecht voor Next Generation Gelnagels, dus met verlenging. Wij werken met de merken, The Gelbottle, BIAB, IBX, Gelish Softgel en CND en we zijn officieel ambassadeurs van CND Nederland. De Beautyfabriek in Apeldoorn werkt alleen op de natuurlijke nagels. Dat wil zeggen dat we in Apeldoorn geen nagelverlengingen doen zoals gelnagels of acrylnagels, in Doetinchem doen we enkel onze NG Gelextensions van Gelish en deze zetten we met softgel en de Next Generation Tips. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke mooi dunne verlenging.

CND Shellac

CND™ is de nummer één in de professionele nagelbranche. Wij werken graag met dit merk omdat we zo onze klanten de best mogelijke service kunnen verlenen, zonder dat de nagels beschadigd raken. Shellac blijft tot 2 weken zitten op de nagels en laat zich makkelijk afweken in 6 minuten.

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot andere merken een gelnagellak waarbij de natuurlijke nagel niet beschadigd. Dankzij de unieke formule is CND Shellac™ wereldwijd het nummer één product voor tot wel twee tot drie weken lang een perfecte hoogglans nailpolish. Shellac zorgt voor perfect gestylde nagels, of jou nu van felgekleurde nagels houdt of van een natuurlijke french manicure. Doordat de behandeling van Shellac volledig ‘vijlloos’ is, is deze absoluut niet schadelijk voor je eigen nagel. Daarnaast is Shellac een hypoallergene, 3-free formule (vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP). Deze behandeling wordt ook vaak op de voeten gedaan. Je hebt dan wel tot acht weken plezier van prachtig gelakte teennagels.

IBX

IBX dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX is in staat zeer broze en dunne nagels te herstellen, het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. We passen IBX ook regelmatig toe bij dames of heren die in een chemo-traject zitten of door andere medische redenen erg broze nagels hebben.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.

The Gel Bottle

The GelBottle IncTM is geboren met de allerhoogste kwaliteit in gedachten. Ze ontwikkelen revolutionaire producten zoals Builder In A Bottle TM. Met hun verfrissende kijk op de nagelindustrie zijn ze in korte tijd heel hard gegroeid.
The Gel Bottle zet de trend, ze volgen ze niet. De lakken van The Gel Bottle zijn rijk en hooggepigmenteerd en geven een lange topglans. Ook zijn ze Vegan en crualty free.

BIAB by The GelBottle 

BIAB is de afkorting van Builder In A Bottle. Deze bijzondere gel is er in verschillende keuren en geeft ons de mogelijkheid je nagels te verbeteren.

Zijn je nagels kort, splijten ze of wil je je nagels weer sterk en gezond maken? Dan is BIAB jouw treatment. Tijdens deze behandeling kunnen we met verschillende lagen BIAB je nagel “sculpten”, vormen en verstevigen terwijl ze een natuurlijke look blijven behouden. Zo kunnen je nagels weer veilig groeien en krijg je weer gezonde, lange eigen nagels! (we verlengen de nagels niet). BIAB kunnen we op opvullen/nabehandelen.

NG (Next Generation) Gelextensions Gelnagels

Waar je vroeger een tip aanbracht met lijm over een gedeelte van de nagel om deze te verlengen, bevestigen we bij de NG Gelextensions Soft Gel Fullcover Tips over de gehele nagel. Doordat de opbouw van de nagel meteen perfect en heel mooi sterk is heb je binnen 45 minuten een complete set verlengde nagels inclusief een gellak kleurtje naar keuze! Onze Next Generation Gelnagels hebben een houdbaarheid van tenminste 21 dagen op natuurlijke nagels, geen beschadiging aan de natuurlijke nagel en de set is afweekbaar in 15 minuten.

Onze prijzen

IBX plus mini manicure

22,00
 • Verstevigende treatment die in de nagelplaat de nagel versterkt en van binnenuit verstevigt.

IBX mini manicure

16,50
 • Wanneer als wekelijkse kuur

IBX plus shellac

40,50
 • IBX en Naturel of color shellac

BIAB Remove before new

14,95
 • Verwijderen van de BIAB before new

BIAB Opvullen

45,00
 • Nagelriemen, vijlen, shellac, nailart level 2.

BIAB Naturel

49,50
 • Nagelriemen, vijlen, BIAB treatment naturel.

BIAB Color

59,50
 • Nagelriemen, vijlen, BIAB treatment + shellac gelcolor.

Shellac Nature/Color

30,50
 • Naturel of color.

Shellac verwijderen + nieuw shellac

37,00
 • Veilig verwijderen en nieuw naturel/color

Shellac verwijderen + mini manicure

19,95
 • Shellac verwijderen, nagelriemen, vijlen, handcreme

Toeslag TGB/DuraForce/Rubberbase

5,00
 • Gebruik van The Gel Bottle polish of extra versteviging.

Mini Manicure

19,95
 • Nagelriemen, model vijlen nagels en nagelriemolie

Luxe Manicure

29,95
 • Nagelriemen, model vijlen nagels, handscrub en handmasker, nagelriemolie en handcreme

Shellac + Nailart Level 1

37,50
 • Nagelriemen, vijlen, shellac + simple nailart

Shellac + Nailart Level 2

47,50
 • Nagelriemen, vijlen, shellac + medium nailart

Shellac + Nailart Level 3

59,00
 • Nagelriemen, vijlen, shellac + advanced

BIAB + Nailart Level 1

65,00
 • Nagelriemen, vijlen, BIAB + simple nailart

BIAB + Nailart Level 2

75,00
 • Nagelriemen, vijlen, BIAB + medium nailart

BIAB + Nailart Level 3

89,00
 • Nagelriemen, vijlen, BIAB + advanced

NG Gelextensions Gelnagels nieuwe set

52,95

NG Gelextensions remove & new

64,95

NG Gelextensions Remove & manicure

34,95