Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Nagellak

Nagelsalon

Nagelsalon bij de Beautyfabriek

Op alle locaties van de Beautyfabriek kun je terecht voor een natuurlijke nagelbehandeling. In Doetinchem en Apeldoorn staan onze stylistes voor je klaar om je handen en voeten te verzorgen en te voorzien van een mooi kleurtje.Geniet in onze salons van een complete set gelpolish nagels of een nagelverbeterende IBX-treatment. In onze salon in Doetinchem kun je ook terecht voor Next Generation Gelnagels, dus met verlenging. Wij werken met de merken, The Gelbottle, BIAB, IBX, en CND. In Doetinchem doen we ook nagelverlengende behandelingen met onze NG Gelextensions. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke mooi dunne verlenging.

The GelBottle

The GelBottle Inc. TM is geboren met de allerhoogste kwaliteit in gedachten. Ze ontwikkelen revolutionaire producten zoals Builder In A Bottle TM. Met hun verfrissende kijk op de nagelindustrie zijn ze in korte tijd heel hard gegroeid, ook hebben wij van hen HEMA vrije lakken.
The Gel Bottle zet de trend, ze volgen ze niet. De lakken van The Gel Bottle zijn rijk en hooggepigmenteerd en geven een lange topglans. Ook zijn ze Vegan en crualty free.

CND Shellac
CND™

Wij werken graag met dit merk omdat we zo onze klanten de best mogelijke service kunnen verlenen, zonder dat de nagels beschadigd raken. Shellac blijft tot 2 weken zitten op de nagels en laat zich makkelijk afweken in 6 minuten.

IBX
IBX dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX is in staat zeer broze en dunne nagels te herstellen, het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. We passen IBX ook regelmatig toe bij dames of heren die in een chemo-traject zitten of door andere medische redenen erg broze nagels hebben.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.

BIAB by The GelBottle
BIAB is de afkorting van Builder In A Bottle. Deze bijzondere gel is er in verschillende kleuren en geeft ons de mogelijkheid je nagels te verbeteren, het is onze meest geboekte behandeling.

Zijn je nagels kort, splijten ze of wil je je nagels weer sterk en gezond maken? Dan is BIAB jouw treatment. Tijdens deze behandeling kunnen we met verschillende lagen BIAB je nagel “sculpten”, vormen en verstevigen terwijl ze een natuurlijke look blijven behouden. Zo kunnen je nagels weer veilig groeien en krijg je weer gezonde, lange eigen nagels! (we verlengen de nagels niet). BIAB kunnen we op opvullen/nabehandelen.

NG (Next Generation) Gelextensions Gelnagels
Waar je vroeger een tip aanbracht met lijm over een gedeelte van de nagel om deze te verlengen, bevestigen we bij de NG Gelextensions Soft Gel Fullcover Tips over de gehele nagel. Doordat de opbouw van de nagel meteen perfect en heel mooi sterk is heb je binnen 45 minuten een complete set verlengde nagels inclusief een gellak kleurtje naar keuze! Onze Next Generation Gelnagels hebben een houdbaarheid van tenminste 21 dagen op natuurlijke nagels, geen beschadiging aan de natuurlijke nagel en de set is afweekbaar in 15 minuten.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.