Nagelsalon

Perfect verzorgde, natuurlijke nagels op je handen én je voeten.

Op alle locaties van de Beautyfabriek kun je terecht voor een natuurlijke nagelbehandeling. In Doetinchem, Apeldoorn en Groenlo staan onze stylistes voor je klaar om je handen en voeten te verzorgen en te voorzien van een mooi kleurtje.

Geniet van onder andere een uitgebreide manicure of een complete set Shellac nagels. Wij werken met de merken CND en IBX en zijn officieel ambassadeurs van CND Nederland. De Beautyfabriek werkt alleen met natuurlijke nagels. Dat wil zeggen dat we geen nagelverlengingen doen zoals gelnagels of acrylnagels.

CND

CND™ is de nummer één in de professionele nagelbranche. Wij werken graag met dit merk omdat we zo onze klanten de best mogelijke service kunnen verlenen, zonder dat de nagels beschadigd raken.

CND Shellac

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot andere merken een gelnagellak waarbij de natuurlijke nagel niet beschadigd. Dankzij de unieke formule is CND Shellac™ wereldwijd het nummer één product voor tot wel twee tot drie weken lang een perfecte hoogglans nailpolish. Shellac zorgt voor perfect gestylde nagels, of jou nu van felgekleurde nagels houdt of van een natuurlijke french manicure. Doordat de behandeling van Shellac volledig ‘vijlloos’ is, is deze absoluut niet schadelijk voor je eigen nagel. Daarnaast is Shellac een hypoallergene, 3-free formule (vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP). Deze behandeling wordt ook vaak op de voeten gedaan. Je hebt dan wel tot acht weken plezier van prachtig gelakte teennagels.

IBX

IBX dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX is in staat zeer broze en dunne nagels te herstellen, het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. We passen IBX ook regelmatig toe bij dames of heren die in een chemo-traject zitten of door andere medische redenen erg broze nagels hebben.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.

Onze prijzen

IBX plus mini manicure

21,00

IBX mini manicure

16,00
  • Wanneer als wekelijkse kuur

IBX plus shellac

40,50
  • Naturel of color

Shellac

30,50
  • Naturel of color. Toeslag Duraforce of derde kleurlaklaag €5,-

Shellac French

34,50
  • French manicure. Toeslag Duraforce of derde kleurlaklaag €5,-

Shellac verwijderen

35,00
  • Verwijderen is gratis bij een nieuwe set, binnen twee weken

Shellac verwijderen + mini manicure

19,95

Mini Manicure

17,95
  • Nagelriemen, vijlen en nagelriemolie

Luxe Manicure

24,95
  • Nagelriemen, vijlen, lakken of handscrub en handmasker, nagelriemolie en handcreme