HÊt allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

de Beautyfabriek

𝙈𝙤𝙚𝙙𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 de mooiste dag van het jaar!

Dit jaar hebben wij hele leuke behandelingen samengesteld die je cadeau kunt geven voor Moederdag.

En wat ook erg leuk is, alle behandelingen kun je ook in duo doen, dus gezellig samen!

In onze webshop kun je ook de cadeaubonnen kopen van deze behandelingen die we feestelijk zullen verpakken voor je!

We hebben 3 feestelijke treatments samengesteld:

 1. 𝗗𝘂đ—ŧ-𝗧đ—ŋ𝗲𝗮𝘁đ—ē𝗲đ—ģ𝘁 𝗛𝗮đ—ļđ—ŋ
  Reinigende Treatment van de hoofdhuid met Derma-Peeling scrub, luxe wassing met producten afgestemd op haarbehoefte, intensief haarmasker afgestemd op haarbehoefte uitgebreid met een Miracle Elixer Ampul, drogen, knippen van het haar en styling naar wens. Inclusief passend haar/ styling en productadvies voor thuis. â‚Ŧ𝟲𝟱 đ—Ŋ.đ—Ŋ.
 2. 𝗗𝘂đ—ŧ-𝗧đ—ŋ𝗲𝗮𝘁đ—ē𝗲đ—ģ𝘁 𝗙𝗮𝗰đ—ļ𝗮𝗹 + đ—ē𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲
  Gezichtsbehandeling afgestemd op de behoefte van de huid. Reiniging, peeling, massage van het gelaat, massage van de rug, nek en schouders, serum en masker op het gelaat, afgesloten met dag- of nachtverzorging afgestemd op de huidbehoefte. Inclusief passend huidadvies en samples van de gebruikte producten voor thuisgebruik. â‚Ŧ𝟔𝟗 𝐩.𝐩. 𝘸đ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļ â‚Ŧ79 𝘱.𝘱.
 3. 𝗗𝘂đ—ŧ-𝗧đ—ŋ𝗲𝗮𝘁đ—ē𝗲đ—ģ𝘁 𝗗𝗲𝗹𝘂𝘅𝗲 + 𝗴𝗲𝗹đ—Ŋđ—ŧ𝗹đ—ļ𝘀đ—ĩ 𝘃đ—ŧ𝗲𝘁𝗲đ—ģ
  Gezichtsbehandeling afgestemd op de behoefte van de huid. Reiniging, peeling, massage van het gelaat, massage van de rug, nek en schouders, serum en masker op het gelaat, afgesloten met dag- of nachtverzorging afgestemd op de huidbehoefte. Inclusief passend huidadvies en samples van de gebruikte producten voor thuisgebruik.
  Gelpolish behandeling op de teennagels, inclusief vijlen van de teennagels, verzorgen van de nagelriemen en gelpolish in een kleur naar keuze.
  â‚Ŧ𝟴𝟱 đ—Ŋ.đ—Ŋ. 𝘸đ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļ â‚Ŧ114 𝘱.𝘱.𝙒𝙚 𝙗𝙚𝙜𝙧𝙞𝙟đ™Ĩ𝙚đ™Ŗ 𝙙𝙖𝙩 đ™Ŗ𝙞𝙚𝙩 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧𝙚𝙚đ™Ŗ 𝙈𝙤𝙚𝙙𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 (𝙠𝙖đ™Ŗ) đ™Ģ𝙞𝙚𝙧𝙚đ™Ŗ, 𝙙𝙖𝙖𝙧𝙤đ™ĸ đ™ĸ𝙖𝙜 𝙟𝙚 đ™Ŗ𝙖𝙩đ™Ēđ™Ē𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙤𝙤𝙠 đ™ĸ𝙚𝙩 𝙟𝙚 đ™¯đ™Ē𝙨, 𝙟𝙚 𝙩𝙖đ™Ŗ𝙩𝙚 𝙤𝙛 𝙟𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙞𝙚 đ™™đ™šđ™¯đ™š 𝙗𝙚𝙝𝙖đ™Ŗ𝙙𝙚𝙡𝙞đ™Ŗ𝙜𝙚đ™Ŗ 𝙧𝙚𝙨𝙚𝙧đ™Ģ𝙚𝙧𝙚đ™Ŗ.

Ook kun je natuurlijk in onze salon terecht voor een prachtig cadeau van Atelier Rebul, we hebben diverse mooie giftsets ingekocht speciaal voor Moederdag, ook voor onze luxe producten van Balmain Hair Couture, Comfort Zone en Keune ben je van harte welkom, we adviseren je graag en pakken het mooi voor je in!

 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.