Mannen

Hoewel de focus van onze behandelingen vaak op de vrouw ligt zijn mannen natuurlijk ook van harte welkom bij de Beautyfabriek. In onze salons staan onze professionele no-nonsense haarstylistes voor je klaar om je van een passend trendy kapsel te voorzien. Daarnaast bieden we ook verschillende schoonheidsbehandelingen speciaal voor de man.

Keune 1992

Bij onze mannelijke klanten werken we met de Barber producten van Keune JM 1992. Deze lijn van Keune is speciaal ontwikkeld voor de stijvolle man van nu. De zorgvuldige samengestelde essentials van Keune 1992 bevatten producten voor haarverzorging, styling, scheren en kleuren, ontwikkeld voor barbiers over de hele wereld.

Ruime ervaring

Onze haarstylistes hebben ruime ervaring het knippen, scheren, kleuren en stylen van het haar van de man. Ook onze schoonheidsspecialistes hebben ruimte ervaring in de behandeling van de mannelijke huid.

No-nonsense

We vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt bij de Beautyfabriek. Dat betekent dat we rekening houden met wie er bij ons binnen komt. We stemmen de behandeling en de producten en af op het type klant, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Heren Knippen

27,50

Heren tondeuse

18,50

Men's only facial

55,00