Malu Wilz

Malu Wilz- Just Minerals minerale make-up lijn.

Binnen de Beautyfabriek werken wij met de minerale make-up lijn van Malu Wilz. Dit merk is voor ons geen onbekende, we werken al vanaf het begin van ons bestaan vol tevredenheid met de standaard make-uplijn voor onze bruiden.

Echter, waren we al enige tijd op zoek naar een minerale make-up lijn voor onze klanten.
Een goede, veilige en verzorgende make-up die vriendelijk geprijsd is en aansluit op de huidadviezen die wij geven,

We hebben vele merken gesproken en gezien, maar onze keus is het voor ons bekende Malu Wilz geworden.

Malu Wilz:

Een combinatie van waardevolle mineralen hebben geleid tot een speciale make-up collectie met buitengewone eigenschappen. De kennis over de kracht en werking van de mineralen gaat terug tot in de oudheid.

De moderne cosmetica heeft deze overlevering opnieuw ontdekt. De technische vooruitgang maakt het mogelijk om de afzonderlijke werkstoffen doelgericht te winnen om ze zo optimaal te kunnen gebruiken voor de huid. Mineralen worden op dit moment als sleutel gezien voor ons welbehagen en zijn de leverancier van positieve energie.

Malu Wilz benut de kracht van de mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch langhoudbare make-up.

Dit kleine maar compacte assortiment maakt het ons mogelijk om voor iedere dame, voor elke huid een perfecte, goede make-up te creëren. Alle producten zijn gemakkelijk in het gebruik, geven direct een stralend effect- en zijn 100% veilig voor de huid.

FEEL YOUR BEAUTY, BEWEZEN BETROUWBAARHEID

Geinteresseerd? Kom testen, je bent van harte welkom!

Bijbehorende Foto’s