De Beautyfabriek – Groenlo

Gesloten – Beautyfabriek locatie Groenlo

De Beautyfabriek in Groenlo heeft in januari haar faillissement aangevraagd. We zijn er kapot van.
Toen we in oktober 2019 begonnen op de Beltrumsestraat 54 hadden we wel verwacht dat het niet zonder slag of stoot ging.Een zaak weer opbouwen en laten opbloeien kost tijd, energie, vakmanschap en wilskracht.Als die elementen hebben we erin gestopt en er is met man en macht gebikkeld, maar toen kregen we binnen een paar maanden Lockdown 1 om de oren.Met frisse moed en vertrouwen in de overheidssteun zaten we deze tijd uit.

Toen we weer open mochten bleek al snel dat we toch geen gebruik konden maken van overheidssteun en dit terugbetaalt zou moeten worden.Dit omdat we ons omzetverlies niet konden ‘bewijzen’, we hadden immers geen cijfers van het jaar ervoor want we bestonden toen nog niet…

We keken reikhalzend uit naar de drukke feestdagen, we hadden zo zin in die ouderwetse gezelligheid, drukte, voorbereidingen voor de gezelligste dagen voor het jaar…maar helaas. Lockdown 2 zette er een streep door.

We kijken met een heel warm en goed gevoel terug op die laatste werkdag 14 dec, rond 23:00 trokken we pas de deuren achter ons dicht en we hebben zo genoten van deze dag.

Lockdown 2 heeft ons genekt…met flinke vaste lasten die door blijven lopen en waarin we helaas van derden geen compensatie kregen en geen overheidssteun hebben wij het als startende zaak, zonder vet op de botten, na een zwaar 2020 niet gered.

Ik heb altijd gedacht dat je met hard werken en een goede, positieve mindset alles kunt bereiken wat je wilt, maar helaas is dit niet gelukt en hebben wij het ondanks heel hard werken niet gered.

Ik maak een hele diepe buiging en geef een hele warme, dikke knuffel aan de medewerkers van de Beautyfabriek in Groenlo; Suzan, Sharon, Krista en Wiep, jullie hebben echt gebuffeld!

Nooit was iets teveel, als een team gingen we dr’an!

Ik, en ik weet zeker vele klanten met mij, zijn jullie daar ontzettend dankbaar voor.Jullie zijn echt geweldige teamleden en ik vind het vreselijk dat ons hoofdstuk hier op deze manier eindigt.

Ik wil u hartelijk danken voor uw vertrouwen in ons, uw bezoek en klandizie in de Beautyfabriek in Groenlo,

Blijf gezond,

Met vriendelijke groet, Anke Aalvanger