Zoek je een kapsalon in Apeldoorn? Bij De Beautyfabriek ben je altijd van harte welkom. Met of zonder afspraak. We zijn een kapsalon voor dames, heren en kinderen en knippen altijd volgens de laatste trends.
In onze kapsalon aan de Arnhemseweg 211 staan onze allround hairstyling experts op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor je klaar. In goed overleg vinden we altijd het perfecte kapsel en de perfecte haarkleur, geschikt voor jouw type haar en passend bij jouw leefstijl.
In onze salon kunnen zowel dames en heren als kinderen terecht. Onze haarstylistes investeren veel tijd in trainingen en congressen. Zo zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van laatste trends, ontwikkelingen en technieken binnen het kappersvak.
Ben je dus op zoek naar een trendy kapsalon in de omgeving van Apeldoorn? Bij De Beautyfabriek ben je altijd aan het juiste adres. Neem direct en vrijblijvend contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie over hairextensions en krullen knippen. Graag tot snel!

De Beautyfabriek: jouw kapsalon in Apeldoorn

We zijn een trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen en we investeren veel tijd in trainingen en congressen om perfect op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. In onze beautysalon in Apeldoorn kun je onder meer terecht voor knippen, verven, haarextensions en krullen knippen.
In onze salon geven we je graag passend advies over de juiste producten en laten we je zien hoe je zelf thuis je kapsel kunt stylen. Zo kun je nog langer genieten van je nieuwe coupe.
Onze top stylisten hebben namelijk enorme kennis op het gebied van haartoevoeging. We mogen al vele jaren dames van heinde en verre ontvangen voor prachtige verlengingen en volume toevoegingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van krullen. Heb je van nature een slag (golvend haar) en wil je deze meer krul geven? Dan hebben we daar ook een speciale krul kniptechniek voor. Of wil je langer haar, een kleurschakering of heb je spijt van je te kortgeknipte haar? Wij hebben expertise in haartoevoeging en volume vermeerdering voor alle haartypen.

Jouw voordelen bij de Beautyfabriek

De Beautyfabriek in Apeldoorn is een allround beautyconcept, waar je voor al je schoonheidsbehandelingen terecht kunt en altijd geholpen wordt door topspecialisten. Je profiteert van onderstaande voordelen:

  • Alle beautybehandelingen onder één dak
  • Ongedwongen sfeer
  • Enthousiaste medewerkers
  • Deskundig beautyadvies
  • Eenvoudig afspraak maken
kapsalon apeldoorn

Maak een afspraak

Wil je op korte termijn je haren knippen of verven? Dat kan! Bij De Beautyfabriek in Apeldoorn kun je met en zonder afspraak langskomen. Onze behandelingen bestaan onder meer uit knippen en kleuren. Wij staan maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor je klaar. Maak dus snel een afspraak. Je kunt ons bellen op 055 – 533 2459 of mailen op info@debeautyfabriek.nl. Graag tot snel!

Foto’s