Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Japanese Headspa

Japanese Headspa
Japanese Headspa

In vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor de befaamde ‘ Japanese Headspa’ behandelingen.

Dit zijn heerlijk, relaxte behandelingen die we ook kunnen combineren met het behandelen van specifieke hoofdhuidproblemen. Zie het als een facial, maar dan voor de hoofdhuid. Tijdens deze behandeling word je hoofdhuid intensief gereinigd en worden je haarlokken verzorgd. Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor de hoofdhuid en je haar is dit een ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt.

Ook ben je verzekerd van kennis en expertise, in onze headspa word je immers door professionele haarstylistes behandelend die kennis hebben van hoofdhuid en haar. Daarnaast werken we met veilige en proffesionele producten zodat je het beste resultaat mag verwachten.

We beginnen alle behandelingen met een consultatie en scan van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien wat de hoofdhuid en het haar nodig heeft, dit doen we met behulp van een camera. We sluiten hier de behandeling ook mee af, zodat je precies kunt zien wat het resultaat op de hoofdhuid geweest is.

We hebben diverse behandelingen:

 • Japanese Headspa

Consultatie van de hoofdhuid met de camera. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we een Derma Peeling, vervolgens een luxe haarwassing met onze professionele producten afgestemd op de hoofdhuid en haarbehoefte en een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders, hierna kiezen we een masker naar gelang haarbehoefte die we verrijken met een Miracle Elixer ampul, vervolgens sluiten we de haarschubben met een conditioner op maat en drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand zodat het resultaat van de behandeling direct zichtbaar is. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

 • Japanese Headspa Nourishing for extensions

Binnen onze professionele kapsalon behandelen wij ook specifiek de hoofdhuid van klanten met extensions in onze headspa. Deze behandeling is specifiek voor lang haar, haar met extensions. Omdat we ervaren zijn met extensions en professionele kappersproducten gebruiken is deze behandeling veilig voor je extensions. We beginnen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien wat de hoofdhuid en het haar nodig heeft. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we een Derma Peeling. Vervolgens een luxe haarwassing met onze professionele producten afgestemd op de hoofdhuid en haarbehoefte, een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders, hierna kiezen we een masker naar gelang haarbehoefte die we verrijken met een Miracle Elixer ampul, vervolgens sluiten we de haarschubben met een conditioner op maat en drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand zodat het resultaat van de behandeling direct zichtbaar is. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

 • Headspa Activate Treatment (tegen haaruitval/dunner wordend haar)

We beginnen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien wat de hoofdhuid en het haar nodig heeft. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we een Derma Peeling, vervolgens een luxe haarwassing met onze professionele Derma Activate producten, specifiek om de haargroei te bevorderen, vervolgens een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders. Hierna gebruiken we een professioneel masker naar gelang haarbehoefte die we verrijken met een Miracle Elixer ampul, vervolgens sluiten we de haarschubben met onze Derma Activate conditioner en gebruiken de een speciale Activate hoofdhuid lotion en Activate spray in de lengten en punten, hierna drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

 • Headspa Exfoliate Treatment (tegen roos/flakes)

We beginnen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien waar de probleemzones zitten en of de hoofdhuid geïrriteerd is. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we een Derma Peeling om de hoofdhuid te ontvetten en te detoxen. Hierna volgt een luxe haarwassing met onze professionele Derma Exfoliate producten specifiek om de schilfers op de hoofdhuid te verminderen en de hoofdhuid in balans te brengen, vervolgens een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders. Hierna gebruiken we een professioneel masker naar gelang haarbehoefte die we verrijken met een Miracle Elixer ampul, vervolgens sluiten we de haarschubben met professionele, milde conditioner die niet verzwaart, hierna drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

 • Headspa Regulate Treatment (tegen een vette hoofdhuid/vet haar)

We beginnen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien waar de probleemzones zitten. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we een Derma Peeling om de hoofdhuid te ontvetten en te detoxen. Hierna volgt een luxe haarwassing met onze professionele Derma Regulate producten specifiek om het talg op de hoofdhuid te verminderen en de hoofdhuid in balans te brengen. Vervolgens een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders en hierna gebruiken we een professioneel masker naar gelang haarbehoefte die we verrijken met een Miracle Elixer ampul, vervolgens sluiten we de haarschubben met professionele, milde conditioner die niet verzwaart, hierna drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

 • Headspa Sensitive Treatment (bij een gevoelige hoofdhuid)

We beginnen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien wat de hoofdhuid en het haar nodig heeft. Hierna start de behandeling met een massage van de hoofdhuid met een scalpbrush en gebruiken we onze Derma Peeling om de hoofdhuid te detoxen, een gevoelige hoofdhuid heeft vaak een builed-up van slechte siliconen en kan hierdoor niet meer ademen en raakt daardoor geïrriteerd. Hierna volgt een luxe haarwassing met onze professionele Derma Sensitive producten specifiek voor de gevoelige hoofdhuid, vervolgens een uitgebreide en heerlijke massage van nek en schouders, hierna gebruiken we het Derma Sensitive masker, vervolgens sluiten we de haarschubben met onze professionele Derma Sensitive conditioner en gebruiken we de Derme Sensitive Lotion op de hoofdhuid, hierna drogen we het haar en wordt de hoofdhuid opnieuw gescand. (Geen styling, dit kan apart bijgeboekt worden)

Japanese Headspa

Onze vestiging in Apeldoorn is gestart met de befaamde ‘ Japanese Headspa’ behandelingen.

Dit zijn heerlijk, relaxte behandelingen die we ook kunnen combineren met het behandelen van specifieke hoofdhuidproblemen. Zie het als een facial, maar dan voor de hoofdhuid. Tijdens deze behandeling word je hoofdhuid intensief gereinigd en worden je haarlokken verzorgd. Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor de hoofdhuid en je haar is dit een ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt.

We beginnen alle behandelingen met een consultatie van de hoofdhuid zodat we precies kunnen zien wat de hoofdhuid en het haar nodig heeft, dit doen we met behulp van een camera. We sluiten hier de behandeling ook mee af, zodat je precies kunt zien wat het resultaat op de hoofdhuid geweest is.

We hebben diverse behandelingen:

 • Japanese Headspa
 • Japanese Headspa Nourishing for extensions
 • Headspa Activate Treatment (tegen haaruitval/dunner wordend haar)
 • Headspa Exfoliate Treatment (tegen roos/flakes)
 • Headspa Regulate Treatment (tegen een vette hoofdhuid/vet haar)
 • Headspa Sensitive Treatment (bij een gevoelige hoofdhuid)

Wil je meer weten over deze behandelingen? Kijk dan hier:

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.