Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

De Beautyfabriek - Doetinchem

Waxing/Ontharen

Ontharen / Waxing

Bij de Beautyfabriek worden diverse waxbehandelingen aangeboden. Wax is totaal anders dan hars, als je eenmaal de zachte wax gewend bent, wil je nooit meer anders! Lycon Precision Waxing is zo zacht voor de huid dat we ook extreem gevoelige huiden en eczeem huiden kunnen waxen. We waxen met de A-merk waxes van Lycon Precision waxes. Deze wax is al effectief op haartjes vanaf drie millimeter. Het prettige aan deze wax is dat ze deze voedend is. We zijn gedreven en ervaren in dit vak en opgeleid door de top op waxing gebied. We werken snel en hygiënisch met een heerlijk zachte huid als resultaat.

Je kunt bij de Beautyfabriek in Doetinchem, Apeldoorn en Groenlo ook terecht voor de populaire Brazilian Wax. (wij waxen geen intieme delen bij de man)

Veelgestelde vragen over ontharing/waxen

Na de eerste behandeling maken we een afspraak na drie of vier weken voor je tweede waxbehandeling. Na deze tweede behandeling zal je merken dat je minder vaak terug hoeft te komen. Gemiddeld behandelen we om de vier tot zes weken. We hebben ook een heel voordelig waxing-abonnement.

De pijn die ervaren wordt tijdens de behandeling valt in de praktijk vaak mee. We doen ons best je een uitgebreide en comfortabele behandeling te geven met een prettige voor- en nabehandeling van de huid. Meestal is vooral de eerste keer even wennen.

Uiteraard staat hygiëne voor ons hoog in het vaandel. We gebruiken de harsspatels maar één keer en werken altijd met handschoenen aan.

Bij een Brazilian wax gaan al je kleren uit. Soms is dit een eerste keer onwennig, maar weet dat we dit werk veel doen en dat je je echt niet hoeft te schamen.

Het is belangrijk dat er echt een stevige stoppel staat die een stuk uit de huid gegroeid is, voor de één is dit na 1 week niet scheren en voor de ander na 2 weken.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.