Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Permanente Make-up

Te allen tijde een verzorgd uiterlijk met (semi) permanente make-up.

Permanente make-up, ook wel afgekort als SPMU, cosmetische tatoeage of micropigmentatie genoemd, is één van de snelst groeiende specialisaties binnen de beauty branche. In de afgelopen decennia heeft deze behandeling zich ontwikkeld met superieure micropigmentatie technieken. Hiermee zijn de kwaliteitsverschillen per specialist ook groter geworden en zie je onderling veel verschil in de resultaten van deze behandelingen omdat iedereen heel divers opgeleid kan zijn.

Opleidingen
Doordat de permanente make-upbranche zich de afgelopen jaren zo ontzettend ontwikkeld heeft voldoet een opleiding van enkele jaren geleden niet meer. In onze zoektocht naar de beste opleiding zijn wij uitgekomen bij de Nouveau Contour International Academy. Dit internationaal gerenommeerde trainingsprogramma waarborgt een hoge kwaliteit wereldwijd en hanteert strenge richtlijnen. Alleen het beste voor onze top PMU specialisten. Daarnaast hebben onze specialisten diverse trainingen, masterclasses en opleidingen gevolgd op het gebied van Hybrid Brows, hairstokes, eyeliner en microblading bij de nieuwe generatie Academy’s zoals de Nederlandse Permanent Makeup Academy, DMT Beauty in Brasschaat (BE) en MP Brows.

Onze Collega Nur uit onze salon in Apeldoorn is Phi-artist en is in Istanbul geschoold voor de Phi microblading methode.

In ons salon in Doetinchem hebben wij momenteel geen collega die PMU doet.

Wat is permanente make-up/micropigmentatie?
Micropigmentatie of permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de bovenste laag van de huid worden aangebracht. Met een ultradunne naald en pigment wordt er een natuurlijk ogende wenkbrauw, eyeliner of lip gecreëerd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren, waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt.

Je kunt bij ons terecht voor alle moderne vormen van Micropigmentatie, zoals Hybrid Brows, Powder Brows, Microblading, Ombre Brows, Deepliner/Infralash of Eyeliner en Lipblush. Zowel Angela als Nur zijn onze SPMU specialisten, beide zeer ervaren en maken dagelijks dames blij met een mooie permanente make-up. Waar Nur heel sterk is in Microblading en zij dit volgens de Phi-methode manueel doet, is Angela weer gespecialiseerd in alle technieken waar de machine voor nodig is, zoals powderbrows en lipblush. Op onze instagram pagina vind je foto’s van hun werk.

Micropigmentatie van de Beautyfabriek
Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor je de natuurlijke schoonheid kunt accentueren. Zo kunnen we je wenkbrauwen gelijk maken als ze asymetrisch zijn, of ze bijvoorbeeld voller maken. Daarnaast is SPMU ook erg handig als je veel sport of weinig make-up wilt dragen. Ook biedt onze permanente make-up uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor reguliere make-up of bijvoorbeeld gevoelige ogen bij contactlenzen hebben. Micropigmentatie blijft een aantal jaren zichtbaar, maar dient wel jaarlijks te worden bijgewerkt zodat kleur- en vorm optimaal blijven.

Veiligheid en hygiëne
Uiteraard bezitten wij een goedkeuring van de GGD voor het uitoefenen van (cosmetische) tatoeages, waar micropigmentatie onder valt.

Aanbetaling
Gezien de lange ingeplande behandeltijd vragen we een aanbetaling voor deze behandelingen.

Refresh
Refresh prijzen zijn vanaf prijzen en geldig wanneer de SPMU binnen een jaar bijgewerkt wordt. SPMU die langer geleden gezet is of niet door ons gezet is heeft een andere prijs aangezien dit ook meer werk is dan enkel bijwerken.

d

Onze prijzen

Wenkbrauwen

375,00
  • Powder/hybrid/ombre

Wenkbrauwen

325,00
  • 3D hairstroke / Microblading.

Deepliner

200,00
  • In wimperrand.

Eyeliner

250,00
  • Boven of onder.

Eyeliner

345,00
  • Boven en onder.

Eyeliner

300,00
  • Boven breed of special.

Lipblush

350,00
d
Refresh

Onze prijzen

Wenkbrauwen

125,00

Vanaf prijs.

Wenkbrauwen

125,00
Hairstroke

Vanaf prijs.

Eyelash

75,00

Vanaf prijs.

Eyeliner

85,00
Boven of onder

Vanaf prijs.

Eyeliner

125,00
Boven en onder

Vanaf prijs.

Eyeliner

99,00
Boven breed

Vanaf prijs.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.