Permanente make-up

Te allen tijde een verzorgd uiterlijk met (semi) permanente make-up.

Permanente make-up, ook wel afgekort als SPMU, cosmetische tatoeage of micropigmentatie genoemd, is één van de snelst groeiende specialisaties binnen de beauty branche. In de afgelopen decennia heeft deze behandeling zich ontwikkeld met superieure micropigmentatie technieken. Hiermee zijn de kwaliteitsverschillen per specialist ook groter geworden.

Nouveau Contour International Academy

Doordat de permanente make-upbranche zich de afgelopen jaren zo ontzettend ontwikkeld heeft voldoet een opleiding van enkele jaren geleden niet meer. In onze zoektocht naar de beste opleiding zijn wij uitgekomen bij de Nouveau Contour International Academy. Dit internationaal gerenommeerde trainingsprogramma waarborgt een hoge kwaliteit wereldwijd en hanteert strenge richtlijnen. Onze top PMU specialisten. Daarnaast hebben onze specialisten diverse trainingen, masterclasses en opleidingen gevolgd op het gebied van Hybrid Brows, hairstokes, eyeliner en microblading.

Wat is permanente make-up/micropigmentatie?

Micropigmentatie of permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de bovenste laag van de huid worden aangebracht. Met een ultradunne naald en pigment wordt er een natuurlijk ogende wenkbrauw, eyeliner of liplijn gecreëerd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren, waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt.

Micropigmentatie van Nouveau Contour

Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor je de natuurlijke schoonheid kunt accentueren. Naast het verhogen van het zelfvertrouwen kan micropigmentatie leiden tot een actievere levensstijl, een groter gevoel van persoonlijke vrijheid en natuurlijk tijdsbesparing. Ook biedt onze permanente make-up uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor reguliere make-up of bijvoorbeeld gevoelige ogen bij contactlenzen hebben. Micropigmentatie blijft een aantal jaren zichtbaar.

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en bekijken we de mogelijkheden. We gaan voortekenen en laten je geschikte kleuren zien. Pas wanneer jij helemaal overtuigd bent gaan we de behandeling inplannen.

Veiligheid en hygiëne

Uiteraard bezitten wij een goedkeuring van de GGD voor het uitoefenen van (cosmetische) tatoeages, waar micropigmentatie onder valt.

Onze prijzen

De prijzen van De Beautyfabriek zijn altijd inclusief een nabehandeling.

Wenkbrauwen

350,00

Wenkbrauwen

300,00

Eyelash

135,00

Eyeliner

175,00

Eyeliner

250,00

Eyeliner

200,00

Prijzen refesh

Wenkbrauwen

125,00v.a.

Wenkbrauwen

125,00v.a.

Eyelash

75,00v.a.

Eyeliner

85,00v.a.

Eyeliner

125,00v.a.

Eyeliner

99,00v.a.

Foto’s