Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

IPL Definitief ontharen

Injectables

Dokter Daria

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie. Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan het bekende King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts bij een prestigieuze kliniek aan Harley street.

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

Jarenlang werkte ze in het ziekenhuis tot de geboorte van haar zoon, waarna zij besloot om zich volledig te focussen op esthetische behandelingen en dermatologie. Haar moeder schreef haar in voor een masterclass Injectables by Drs. Kate Goldie in Londen, een grote naam in de cosmetische industrie. Drs. Kate was zo onder de indruk van het werk van Daria dat ze haar onmiddellijk een baan aanbood in haar beroemde kliniek in Londen. De perfecte plek voor Daria om haar kennis en skills te verbreden.

Drs. Daria Voropai is tevens een gerespecteerd scientific author en haar input voor wetenschappelijk onderzoeken wordt wereldwijd gewaardeerd. Ze reist daarnaast de wereld over om lezingen te geven, andere artsen op te leiden daarnaast is Drs. Voropai global key opinieleider en trainer van Merz Pharmaceuticals.

Nu is de tijd eindelijk daar om beautiful souls te verwelkomen in Kalea Clinic. Ze zal nog steeds haar tijd verdelen tussen Londen en haar gloednieuwe kliniek aan de Van Eeghenstraat 98 in Amsterdam en vanaf nu dus ook haar behandeldagen in Doetinchem.

Daria

Ready to Bloom?

Bij Kalea Clinic worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn!

Het geeft me veel energie om mijn kennis te delen maar ook om kennis op te doen door het ontmoeten van top professionals van over de hele wereld. Mijn werk is een continu leerproces; daarom houd ik zoveel van deze mooie en bevredigende baan. Er is gewoon niets mooiers dan in staat zijn om de zelfverzekerdheid van mijn cliënten te beïnvloeden en hen nog meer zelfvertrouwen te kunnen geven.”

Wil je weten wat Dokter Daria voor jou kan betekenen?  Plan dan gratis en vrijblijvend een intakegesprek via onze Online Agenda, of door een mail te sturen naar info@debeautyfabriek.nl of door te bellen naar 0314-643434.

Veelgestelde vragen

Welk product gebruikt gaat worden is afhankelijk van diepte en plaats van rimpel of inzakking. Dus een totaalprijs van de totale behandeling is pas goed te geven na een intakegesprek met dokter Maarten.

De prijslijst voor botox- en fillerbehandelingen ziet er als volgt uit:

Botox

  • Prijs Botox 1 zone: € 210,00
  • Prijs Botox 2 zones: € 299,00
  • Prijs Botox 3 zones: € 399,00

Fillers

  • 0.5 ML: € 375,00
  • 1 ML € 540,00

Een behandeling met onze hyaluronzuur fillers is volkomen veilig. Van de 100.000 door de producent verkochte injecties is tot nu toe geen enkel probleem gemeld. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, ligt een allergische reactie ook niet voor de hand. Wat je wel kunt verwachten in de dagen na de behandeling zijn roodheid, blauwe plekken, lichte zwellingen, napijn of stijfheid op de behandelde plekken. Deze verschijnselen verdwijnen meestal na een paar dagen, soms een week (twee weken in extreme gevallen). Deze bijwerkingen zijn reacties op injecties zelf, niet op het hyaluronzuur.

Fillers op basis van hyaluronzuur worden door het lichaam herkend als ‘eigen’ en dus op natuurlijke wijze weer afgebroken. Het resultaat van de behandeling is dus tijdelijk. Een behandeling met fillers kan het beste na enige maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Afhankelijk van het type hyaluronzuur, de locatie van injectie, de diepte en de gebruikte techniek, houdt het effect van een behandeling zes tot twaalf maanden aan. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie de interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Een filler is een dunne gel die met behulp van een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd, met de intentie lokaal vulling en/of versteviging te creëren. Er bestaan veel verschillende soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons bindweefsel zelf produceert. Naarmate we ouder worden, verandert echter de samenstelling van ons lichaamseigen hyaluronzuur en kan het lichaam er steeds minder zelf van aanmaken. Daarmee neemt ook de vochthuishouding in de huid af, verliest de huid volume en stevigheid en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur zet uit en kan tot 30x het eigen volume toenemen. Bovendien trekt het extra watermoleculen aan om dit volume zo lang mogelijk in stand te houden.

Met name rimpels in de voorhoofdshuid, fronsrimpels en kraaienpootjes zijn geschikt om te behandelen met botox. Behalve bij cosmetische correcties, kan botox ook ingezet worden als je last hebt van tandenknarsen, overmatig transpireren of migraine.

Het effect van botox is tijdelijk, maar kan veilig en probleemloos worden herhaald. Bij vakkundige toediening ziet een gezicht er na behandeling heel natuurlijk en ontspannen uit.

Van oorsprong is botox een geneesmiddel en is volkomen veilig. Botox werd oorspronkelijk gebruikt als medicijn in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te laten verslappen. Maar sinds de jaren ’90 wordt botox op grote schaal gebruikt voor cosmetische doeleinden. Merknamen zijn onder andere Botox, Vistabel, Dysport, Azzalure, Xeomin en Bocouture. De meest bekende merknaam is Botox waardoor men ook wel spreekt over een ‘botoxbehandeling’.

Botulinetoxine (beter bekend onder de merknaam Botox®) is een stof op basis van natuurlijk eiwit die spierkracht tijdelijk vermindert. Botox zorgt ervoor dat de zenuwimpuls tijdelijk geblokkeerd wordt die voor het samentrekken van de spier zorgt. De huid rondom de spier komt tot rust waardoor rimpels voorkomen worden, of waardoor bestaande rimpels niet dieper worden. Botox kan dus tevens vorming van nieuwe en/of diepere rimpels voorkomen.

Een injectable behandeling met botox of een filler werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken en cosmetische oneffenheden. Denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken. In principe kan iedere volwassene van 18 jaar of ouder behandeld worden met injectables.

Bij de eerste afspraak met dokter Maarten staat kennismaken voorop. We plannen ruim de tijd in zodat er voldoende ruimte is om al je vragen te stellen. In dit gesprek bespreek je al je wensen met dokter Maarten. We bespreken de mogelijke behandelmethodes, de werkzaamheid van de verschillende injectables en de effecten en eventuele risico’s. Op basis van jouw wensen wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Als je wilt kunnen we direct behandelen. Mocht je liever nog even willen nadenken voordat je een beslissing neemt, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je krijgt desgewenst van ons wat informatie mee naar huis.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.