Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Injectables

Injectables

Naarmate je ouder wordt verliest je huid volume en elasticiteit. Dat resulteert in een slappere, doffere huid en het ontstaan van rimpels. Huidveroudering is op vele manieren tegen te gaan. Een behandeling met injectables kan hier uitkomst bieden.

Dokter Eline

Dokter Eline Façee Schaeffer-Tak rondde in 2013 haar studie geneeskunde Cum Laude af.
Daarna heeft zij haar specialisatie tot longarts succesvol voltooid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Zij is geregistreerd medisch specialist en werkzaam als longarts.

Geneeskunde heeft mij altijd getrokken. Ik houd inhoudelijk van het vak en van het èchte menselijk contact. Ook esthetiek heeft mij altijd geïnteresseerd.
Naast werken in een ziekenhuis vind ik het fantastisch om nu ook te kunnen werken in een kleinschalig en professioneel team gericht op esthetiek. De cliënt staat voorop en de tijd hebben voor een patiënt of cliënt is voor mij als behandelaar heel belangrijk.

Mijn eigenschappen als aandacht voor details, zorgvuldigheid en communicatie komen ook hier goed van pas. Er samen achter komen waar de hulpvraag ligt is de basis voor het beste resultaat.

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijk manier aan de hulpvraag voldoen aan en op een veilige en verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde wijze. Kwaliteit staat altijd voorop. Haar BIG registratienummer is 19917308301.

YourFace Clinics - de Beautyfabriek

Your Face

Your Face richt zich primair op ‘healthy aging’, oftewel verzachting en bestrijding van de zichtbare en onzichtbare effecten van het ouder worden.

Bij YourFACE hebben we alleen aandacht voor jou. We nemen je daarom graag stap-voor-stap door de hele behandeling.

Wil je meer informatie over wat dokter Eline voor jou kan betekenen? Op maandag 31 januari, vrijdag 18 februari en dinsdag 15 maart is Dokter Eline in de salon. Plan dan gratis en vrijblijvend een intakegesprek door een mail te sturen naar info@debeautyfabriek.nl of door te bellen naar 0314-643434.

Veelgestelde vragen

Welk product gebruikt gaat worden is afhankelijk van diepte en plaats van rimpel of inzakking. Dus een totaalprijs van de totale behandeling is pas goed te geven na een intakegesprek met dokter Maarten.

De prijslijst voor botox- en fillerbehandelingen ziet er als volgt uit:

Botox

  • Prijs Baby Botox: € 99,00
  • Prijs Botox 1 zone: € 159,00
  • Prijs Botox 2 zones: € 299,00
  • Prijs Botox 3 zones: € 389,00

Fillers

  • 0.5 ML: € 360,00
  • 1 ML € 519,00

Een behandeling met onze hyaluronzuur fillers is volkomen veilig. Van de 100.000 door de producent verkochte injecties is tot nu toe geen enkel probleem gemeld. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, ligt een allergische reactie ook niet voor de hand. Wat je wel kunt verwachten in de dagen na de behandeling zijn roodheid, blauwe plekken, lichte zwellingen, napijn of stijfheid op de behandelde plekken. Deze verschijnselen verdwijnen meestal na een paar dagen, soms een week (twee weken in extreme gevallen). Deze bijwerkingen zijn reacties op injecties zelf, niet op het hyaluronzuur.

Fillers op basis van hyaluronzuur worden door het lichaam herkend als ‘eigen’ en dus op natuurlijke wijze weer afgebroken. Het resultaat van de behandeling is dus tijdelijk. Een behandeling met fillers kan het beste na enige maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Afhankelijk van het type hyaluronzuur, de locatie van injectie, de diepte en de gebruikte techniek, houdt het effect van een behandeling zes tot twaalf maanden aan. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie de interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Een filler is een dunne gel die met behulp van een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd, met de intentie lokaal vulling en/of versteviging te creëren. Er bestaan veel verschillende soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons bindweefsel zelf produceert. Naarmate we ouder worden, verandert echter de samenstelling van ons lichaamseigen hyaluronzuur en kan het lichaam er steeds minder zelf van aanmaken. Daarmee neemt ook de vochthuishouding in de huid af, verliest de huid volume en stevigheid en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur zet uit en kan tot 30x het eigen volume toenemen. Bovendien trekt het extra watermoleculen aan om dit volume zo lang mogelijk in stand te houden.

Met name rimpels in de voorhoofdshuid, fronsrimpels en kraaienpootjes zijn geschikt om te behandelen met botox. Behalve bij cosmetische correcties, kan botox ook ingezet worden als je last hebt van tandenknarsen, overmatig transpireren of migraine.

Het effect van botox is tijdelijk, maar kan veilig en probleemloos worden herhaald. Bij vakkundige toediening ziet een gezicht er na behandeling heel natuurlijk en ontspannen uit.

Van oorsprong is botox een geneesmiddel en is volkomen veilig. Botox werd oorspronkelijk gebruikt als medicijn in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te laten verslappen. Maar sinds de jaren ’90 wordt botox op grote schaal gebruikt voor cosmetische doeleinden. Merknamen zijn onder andere Botox, Vistabel, Dysport, Azzalure, Xeomin en Bocouture. De meest bekende merknaam is Botox waardoor men ook wel spreekt over een ‘botoxbehandeling’.

Botulinetoxine (beter bekend onder de merknaam Botox®) is een stof op basis van natuurlijk eiwit die spierkracht tijdelijk vermindert. Botox zorgt ervoor dat de zenuwimpuls tijdelijk geblokkeerd wordt die voor het samentrekken van de spier zorgt. De huid rondom de spier komt tot rust waardoor rimpels voorkomen worden, of waardoor bestaande rimpels niet dieper worden. Botox kan dus tevens vorming van nieuwe en/of diepere rimpels voorkomen.

Een injectable behandeling met botox of een filler werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken en cosmetische oneffenheden. Denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken. In principe kan iedere volwassene van 18 jaar of ouder behandeld worden met injectables.

Bij de eerste afspraak met dokter Maarten staat kennismaken voorop. We plannen ruim de tijd in zodat er voldoende ruimte is om al je vragen te stellen. In dit gesprek bespreek je al je wensen met dokter Maarten. We bespreken de mogelijke behandelmethodes, de werkzaamheid van de verschillende injectables en de effecten en eventuele risico’s. Op basis van jouw wensen wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Als je wilt kunnen we direct behandelen. Mocht je liever nog even willen nadenken voordat je een beslissing neemt, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je krijgt desgewenst van ons wat informatie mee naar huis.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.