Huidtherapeut

Een deskundig oog en de allernieuwste apparatuur.

Hoogwaardige behandelmethodes door onze gespecialiseerde huidtherapeut

Huidtherapeut Dionne

Elke woensdag eens in de 6 weken komt Huidtherapeut Dionne Smits van Cosmetique Totale bij ons in onze salon voor gespecialiseerde behandelingen.

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne behandelingen, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Cosmetique Totale wordt aanbevolen door menig specialist, huisarts en zorgverzekeraar.

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis consult t.w.v. €35,- aan. Maak snel een afspraak met onze Huidtherapeut Dionne voor een vrijblijvend consult in onze salon.

Dionne heeft de hbo-opleiding huidtherapie succesvol voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens is zij lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgt Dionne regelmatig trainingen en cursussen in binnen- en buitenland. Je kunt bij haar terecht voor Medische Peelings, Acne behandeling, Littekens behandelingen, Pigment vlekken verwijderen en huidverjonging.

AGB code: 90109329

KP-nummer: 39105641788

Cosmetique Totale

Wij werken graag samen met deze landelijke partij omdat we zo verzekerd zijn van de beste apparatuur en de hoogte kwaliteit voor onze klanten!

 

Wil je meer informatie over wat Dionne voor jou kan betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een intakegesprek door een mail te sturen naar info@debeautyfabriek.nl of door te bellen naar 0314-643434