Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

De Beautyfabriek

Gezichtsbehandelingen

Skincare

Bij de Beautyfabriek kun je terecht voor huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van tieners en volwassen vrouwen maar er zijn ook veel mannen die de weg naar onze schoonheidssalon weten te vinden. Veel van onze behandelingen hebben een holistische insteek, ze zijn er om onze huid en ons lichaam te eren en even de aandacht te geven die het verdient. Daarnaast hebben wij ook hele doeltreffende en meer op resultaat gerichte behandelingen zoals bijvoorbeeld onze Hydrofacial, Microneedling en Bio Kruidenpeeling. Wij geloven erin dat onze rol als huid- en beautyspecialist essentieel is voor de juiste adviezen voor jouw huid en geest.

Bij de Beautyfabriek ben je dus verzekerd van behandelingen van hoge kwaliteit in een veilige en schone omgeving. Bij De Beautyfabriek werken we binnen onze cabines met de skincare producenten van Comfort Zone, Skin Regimen en Bio Peeling. In onze retail vind je ook huidverzorging en makeup van het nederlandse PUNE cosmetics. Daarnaast beschikken onze schoonheidsspecialisten in Doetinchem over de Hydrofacial; een revolutionair apparaat waarmee we alle huiden veilig kunnen behandelen en verbeteren. Ook hebben we in de salons een Beauty Angel ELT collageen lamp en IPL en Laser apparatuur. 

De hydrofacial is een revolutionair apparaat die gebruikt maakt gebruik van een unieke technologie; de hydrodermabrasie.
Het is een perfecte behandelingen voor diegenen die gaan voor resultaat, zonder downtine. De behandeling is geschikt voor manen en vrouwen en alle huidtypes!
Tijdens de behandeling zullen we ons richten op het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid (met een serum infusion spray). Met een intensieve, maar zeer zachte zuigkracht worden de poriën grondig gereinigd, terwijl de huid daarna wordt gevoed met serums die zo de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen geven we de huid een bindweefselmassage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. We sluiten deze behandeling af met de collageen lamp. Deze wetenschappelijk onderbouwde lamp zorgt voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.  Dit resulteert onmiddelijk in een vollere en gehydrateerde huid met een gezonde glow.
Skin care science with a soul
Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Comfort Zone is daarom zeer strikt in de samenstelling van haar producten. Alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen.Missie Comfort Zone: Onze missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.Siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. Een behandeling met de producten van Comfort Zone bestaat niet alleen uit het aanbrengen van de producten. Ontspanning, in de vorm van verschillende massagetechnieken, zijn een belangrijk onderdeel van alle Comfort Zone behandelingen, wij vinden het belangrijk jou te helpen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tijdens deze behandelingen een heerlijke ontspanning te ervaren.

Skin regimen is hét nieuwe huidverbeteringsmerk van [ comfort zone ] voor diegene, die er elke dag op hun best uit willen zien.

Het is een zeer compacte lijn met producten voor een efficiente routine die zeer resultaat gericht is, het is het perfecte tegengif tegen moderne vermoeidheid en de huidige levensstijl.

Deze producten zijn ideaal voor mannen en vrouwen met een doffe, verouderende en/of gestreste huid. Of voor hen, die graag doelgericht en resultaatgericht willen werken aan hun huid.

Recente studies tonen aan dat de huid niet alleen reageert op psychologische stress, maar ook zelfstandig stresshormonen kan aanmaken als reactie op omgevingsinvloeden zoals vervuiling. Overproductie van cortisol in de huid is een van de elementen waardoor we er op korte termijn moe en ouder uitzien. Op de lange termijn voedt het ook ontstekingen en oxidatie, waardoor het verouderingsproces wordt versneld.

De productenlijn van / Skin regimen / is verrijkt met Longevity Complex ™ dit is een exclusieve mix van biologische superfood-extracten (Spinazie, Maquibessen en Tephrosia Purpurea) en een hightech molecuul (Carnosine), dat de effecten van stress tegengaat en van veroudering.

Onze Bio-Kruidenpeeling is een zeer bijzondere en effectieve behandeling waar we zeer tevreden over zijn omdat deze geweldige resultaten behaald!

Deze prachtige peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen en zoetwaterspons op de huid gebracht worden is een unieke behandeling en ervaring.

Actie:
Losse behandeling: €125
Kuur van 3 behandelingen €325,

Onze schoonheidsspecialisten beschikken tevens over de Beauty Angel collageen lamp waarmee Energizing Light Therapy (ELT) kan worden gedaan. Deze innovatieve lichttherapie zorgt voor verbazingwekkende resultaten. De Beauty Angel gebruikt een zeer breed lichtspectrum dat ondanks de zeer effectieve werking, veilig en zacht voor de huid is. Deze lamp verstoort geen cellen, in tegenstelling tot veel vergelijkbare apparatuur en is geheel veilig en zet het eigen lichaam aan het werk. De fibroblasten (het bindweefsel) in de huid wordt namelijk gestimuleerd om lichaamseigen collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Dat resulteert in:

  • Zachtere en soepele huid;
  • Natuurlijk stralende huid (natural glow);
  • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd;
  • Fijnere poriën;
  • Een ontspannende behandeling die zorgt voor een beter huidbeeld.
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.