Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

IPL Definitief ontharen

IPL Definitief ontharen

Ongewenste haargroei tegengaan met IPL

Met het innovatieve MedCos® IPL-apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Met IPL wordt dus een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. De haarwortel en het haarzakje worden door de lichtflits en de warmte die daarbij vrijkomt vernietigd, waarna er geen nieuwe haar meer uit kan groeien. Na afloop van een kuur bereiken we gemiddeld 90% haarreductie.

Een gladde huid, verlost van ongewenste haargroei, voor altijd.

Veelgestelde vragen over ontharing/waxen

We adviseren ten minste zes weken voor je behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Je kunt het beste de plaatsen die je wilt laten behandelen met IPL goed bedekken tegen de zon. De reden hiervoor is gelegen in het feit dat ook het pigment in je huid kan reageren op de lichtflitsen die bij IPL gebruikt worden. Dit kan verkleuringen en pigmentvlekken tot gevolg hebben. Dit voorkom je door de huid geruime tijd uit de zon te houden voor je de behandeling ondergaat.

Verder is ons advies de te behandelen locaties enkele weken voor de behandeling niet te epileren of harsen. Als je epileert of harst worden de haren met wortel en al uit het haarzakje getrokken. Het haarzakje kan zo tijdens de IPL-behandeling niet bereikt worden en nieuwe haren zullen alsnog ontwikkeld worden in die haarzakjes.

24 uur voor en 24 uur na de behandeling adviseren we niet heet te douchen of te baden. Ook een bezoek aan de sauna of het zwembad raden we de in de 24 uur voor en na de behandeling af. Wist je dat we ook aantrekkelijke abonnementen bieden? Klik hier voor de volledige prijslijst.

Onze professionele skin coaches zijn zeer uitgebreid opgeleid en gediplomeerd op het gebied van IPL. Wij werken met de apparatuur van MedCos; één van de effectiefste en de veiligste machines op de markt. Door het grote oppervlak van de behandelkop, de korte flitsinterval en het watergekoelde systeem is de behandeling zeer effectief en goed te verdragen.

In de meeste gevallen kunnen we ongewenste haargroei goed behandelen. Helaas kunnen rode, blonde en grijze haren niet behandeld worden met IPL. Door het ontbreken van voldoende pigment in het haar kunnen deze haren het licht niet voldoende absorberen en geleiden naar de haarfollikel. Ook overgangs- en donsbeharing hebben geen pigment en kunnen om die reden niet met IPL behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL-behandeling.

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is sterk afhankelijk van je huid- en haartype en de lichaamslocatie. Gemiddeld hebben mensen zo’n acht behandelingen nodig voor een goed resultaat. Uiteraard zullen onze specialisten je hierover uitgebreid informeren.

Vijf redenen waarom je kiest voor de MedCos® IPL-methode:

 • De MedCos® IPL-methode is veel veiliger en effectiever dan laser ontharing doordat er met veel minder kracht eenzelfde resultaat wordt bereikt. Laser ontharing staat momenteel ook onder grote druk van het Ministerie in verband met onvoorziene huidschade. Deze techniek is absoluut niet schadelijk voor de huid.
 • De MedCos® IPL-methode is comfortabeler dan een klassieke laser omdat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt dan een laser die gebruik maakt van een dunne, sterke lichtbundel. Daarnaast is het systeem uitermate goed gekoeld en hoeft er ook geen gel gebruikt te worden tijdens de behandeling.
 • Onze specialisten zijn grondig getraind en gecertificeerd.
 • De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL-methode werken, kunnen je helder en eerlijk uitleggen wat de methode voor jou kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.
 • De MedCos® IPL-methode werkt met de beste apparatuur van de hoogste kwaliteit van Nederlands fabricaat. Het energieniveau van de machine wordt continue gemonitord.

IPL Actiepakket Bovenlip & Kin

30,-
per behandeling
 • de voordeligste prijs!
 • gemiddeld 8-10 behandelingen nodig

IPL Actiepakket Oksels & Schaamstreek volledig

70,-
per behandeling
 • de voordeligste prijs!
 • gemiddeld 8-10 behandelingen nodig

IPL Actiepakket Bikinilijn & Onderbenen

115
per behandeling
 • de voordeligste prijs!
 • gemiddeld 8-10 behandelingen nodig
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.