Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Body contouring

Comfort Zone staat wereldwijd bekend om haar geweldige body treatments om te remoddeleren, vocht af te drijven, verklevingen te verminderen en huid te verstevigen. Prachtige behandelingen met een even prachtig resultaat. Wij hebben voor jou de beste treatments samengesteld met ieder eigen specifieke doelen, ingrediënten en behandelswijze.

Body Slimming Treatment

Doel
Verstrakken, huidverbeterend en afslankende werking van de benen en dijen. Bindweefselmassage is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren. De Body Slimming Treatment bestaat uit scrub van de benen, cuppingmassage van de benen en dijen, manuele bindweefsel massage van de benen en dijen, body lotion en eindmassage.

Aanbevolen
Bij cellulite, stramme benen, sporters en bij een verminderde circulatie.

Gebied
Benen, billen en dijen.

Voordelen
Verbetert de microcirculatie, verbetert de huidstructuur, werkt actief tegen cellulite.

Duur
45 min.

Prijs
€57,50.

Body Cupping Express

Doel
Intensieve cuppingbehandeling, werkt huidverbeterend en tegen cellulite. Deze behandeling bestaat puur uit bindweefselmassage, dit is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren.

Aanbevolen
Bij cellulite, sporters en verminderde circulatie.

Gebied
Benen, billen en dijen.

Voordelen
Verbeterd de huidstructuur, werkt oplossend tegen verklevingen.

Duur
30 min.

Prijs
€32,50.

Body Strategist 3-in-1 treatment

Doel
Intensieve corrigerende, 3 fasen behandeling. De eerste fase met thermogene werking (warmte)en reactivering van de microcirculatie wordt opgevolgd door krachtige lypolitische massage en afgesloten met een drainerende en verstevigende fase. Een ‘shockbehandeling’ die gelijk al in de 1e fase vet en cellulite vermindert.

Aanbevolen
Bij cellulite gepaard met plaatselijke vetophopingen en vertraagde microcirculatie.

Gebied
Benen en buik.

Voordelen
Reactiveert en verbetert de microcirculatie, stimuleert de lypolise en corrigeert, biedt verlichting bij zware en vermoeide benen en verfrist.

Duur
60 min.

Prijs
€67,50.

Body Strategist Thermo Express

Doel
Korte, intensieve behandeling met thermogene werking. Geschikt voor het corrigeren van cellulite, het vermindert de typische tekenen van cellulite, verbetert de microcirculatie en ondersteunt dankzij het lipolytische effect, een zichtbare correctie.

Aanbevolen
Bij cellulite gepaard met plaatselijke vetophopingen en vertraagde microcirculatie.

Gebied
Heupen, billen, dijen en benen.

Voordelen
Korte treatment, intensieve stimulering van de lipolyse, vermindert vetophopingen.

Duur
30 min.

Prijs
€37,50.

Body Strategist Detox ‘n Drain

Doel
Intensief ontgiftend en drainerende anti-cellulite behandeling met thermaal water uit Castello di Velona en etherische olien. De modder werkt revalitiserend en zuiverend. De afdekfase (wikkelfase) intensiveert het positieve effect op de microcirculatie en de ontgifting. Het zorgt voor een zichtbaar corrigerend effect en een intens verlichtend en verfrissend gevoel in de benen.

Aanbevolen
Voor een verbetering van de lymfatische microcirculatie, ontgift en verlicht benen met vochtretentie. Zeer goede ondersteuning bij cellulitebehandelingen. Perfect na een zware dag of bij de start van een afslankkuur.

Gebied
Benen, billen, buik, armen.

Voordelen
Verbetert de microcirculatie en het weefselmetabolisme, stimuleert het ontgiftingsproces, verstevigt, corrigeert en verlicht de benen.

Duur
60 min.

Prijs
€64,50.

Ontspannende massage

Doel
Ontspannen en relaxen.

Aanbevolen
Stress, stramme spieren, verklevingen.

Gebied
Afhankelijk van de tijd die je boekt overleggen we wat je wil. Dit kan zijn hele lichaam achterkant, of focus op de hoofdhuid of juist op de handen of nek/schouders.

Voordelen
Heerlijk moment van ontspanning.

Duur
30 min – 60 min.

Prijs
€32,50 – €62,50.

Kuur korting!

Op alle treatments geldt: 5 + 1 cadeau. Je koopt 5 treatments en je krijgt de 6e cadeau van ons.

Een kuur betaal je vooraf en je volgt de kuur in 6 weken.

Contra-indicaties

Niet geschikt tijdens zwangerschap, in periode van borstvoeding. De ontspannende massage is wel mogelijk bij zwangerschap (na 12 weken). Raadpleeg een arts voor advies als je last hebt van schildklier aandoeningen of problemen met de bloedsomloop.

Product korting

Body Strategist producten verminderen zelfs de meest hardnekkige cellulite. Body Strategist producten zijn gemaakt om het lichaam te detoxen, te hervormen en weer stralend te maken.

Voor het beste resultaat gebruik je thuis ook de Comfort Zone Body Strategist producten en daarom krijg je bij het boeken van een kuur 5+1 ook 15% korting op een Body Strategist product of een Bellabacci cupping product.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.