Comfort Zone staat wereldwijd bekend om haar geweldige body treatments om te remoddeleren, vocht af te drijven, verklevingen te verminderen en huid te verstevigen/

Prachtige behandelingen met een even prachtig resultaat. Wij hebben voor jou de beste treatments samengesteld met ieder eigen specifieke doelen, ingrediënten en behandelswijze.

Body Slimming Treatment

Doel: Verstrakken, huidverbeterend en afslankende werking van de benen en dijen. Bindweefselmassage is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren. De Body Slimming Treatment bestaat uit scrub van de benen, cuppingmassage van de benen en dijen, manuele bindweefsel massage van de benen en dijen, body lotion en eindmassage.

Aanbevolen: bij cellulite, stramme benen, sporters en bij een verminderde circulatie.

Gebied: Benen,billen en dijen.

Voordelen: Verbetert de microcirculatie, verbetert de huidstructuur, werkt actief tegen cellulite.

Duur: 45 min Prijs : €57,50

Body Cupping Express

Doel: Intensieve cuppingbehandeling, werkt huidverbeterend en tegen cellulite. Deze behandeling bestaat puur uit bindweefselmassage, dit is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren.

Aanbevolen: bij cellulite, sporters en verminderde circulatie.

Gebied: Benen, billen en dijen.

Voordelen: Verbeterd de huidstructuur, werkt oplossend tegen verklevingen.

Duur: 30 min Prijs €32,50

Body Strategist 3-in-1 treatment

Doel: Intensieve corrigerende, 3 fasen behandeling. De eerste fase met thermogene werking (warmte)en reactivering van de microcirculatie wordt opgevolgd door krachtige lypolitische massage en afgesloten met een drainerende en verstevigende fase. Een ‘shockbehandeling’ die gelijk al in de 1e fase vet en cellulite vermindert.

Aanbevolen: bij cellulite gepaard met plaatselijke vetophopingen en vertraagde microcirculatie.

Voordelen: Reactiveert en verbetert de microcirculatie, stimuleert de lypolise en corrigeert, biedt verlichting bij zware en vermoeide benen en verfrist.

Gebied: Benen en Buik

Duur: 60 min Prijs: €67,50

Body Strategist Thermo Express

Doel: Korte, intensieve behandeling met thermogene werking. Geschikt voor het corrigeren van cellulite, het vermindert de typische tekenen van cellulite, verbetert de microcirculatie en ondersteunt dankzij het lipolytische effect, een zichtbare correctie.

Aanbevolen: bij cellulite gepaard met plaatselijke vetophopingen en vertraagde microcirculatie.

Voordelen: Korte treatment, intensieve stimulering van de lipolyse, vermindert vetophopingen.

Gebied: Heupen, billen, dijen en benen.

Duur: 30 min. Prijs: €37,50

Body Strategist Detox ‘n Drain

Doel: Intensief ontgiftend en drainerende anti-cellulite behandeling met thermaal water uit Castello di Velona en etherische olien. De modder werkt revalitiserend en zuiverend. De afdekfase (wikkelfase) intensiveert het positieve effect op de microcirculatie en de ontgifting. Het zorgt voor een zichtbaar corrigerend effect en een intens verlichtend en verfrissend gevoel in de benen.

Aanbevolen: voor een verbetering van de lymfatische microcirculatie, ontgift en verlicht benen met vochtretentie. Zeer goede ondersteuning bij cellulitebehandelingen. Perfect na een zware dag of bij de start van een afslankkuur.

Voordelen: Verbetert de microcirculatie en het weefselmetabolisme, stimuleert het ontgiftingsproces, verstevigt, corrigeert en verlicht de benen.

Gebied: Benen, billen, buik, armen.

Duur: 60 minuten €64,50

Ontspannende massage

Doel: Ontspannen en relaxen.

Aanbevolen: Stress, stramme spieren, verklevingen.

Voordelen: Heerlijk moment van ontspanning.

Gebied: Afhankelijk van de tijd die je boekt overleggen we wat je wil. Dit kan zijn hele lichaam achterkant, of focus op de hoofdhuid of juist op de handen of nek/schouders.

Duur: 30 of 60 minuten. €32,50 of €62,50

Kuur korting!

Op alle treatments geldt: 5 + 1 cadeau. Je koopt 5 treatments en je krijgt de 6e cadeau van ons.

Contra-indicaties:

Niet geschikt tijdens zwangerschap, in periode van borstvoeding. De ontspannende massage is wel mogelijk bij zwangerschap (na 12 weken). Raadpleeg een arts voor advies als je last hebt van schildklier aandoeningen of problemen met de bloedsomloop

Product korting:

Body Strategist producten verminderen zelfs de meest hardnekkige cellulite. Body Strategist producten zijn gemaakt om het lichaam te detoxen, te hervormen en weer stralend te maken.
Voor het beste resultaat gebruik je thuis ook de Comfort Zone Body Strategist producten en daarom krijg je bij het boeken van een kuur 5+1 ook 15% korting op een Body Strategist product of een Bellabacci cupping product..