Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Keune - De Beautyfabriek

Kapsalons

Kapsalon de Beautyfabriek

In onze kapsalons in Doetinchem en Apeldoorn staan onze allround hairstyling experts voor je klaar. Samen vinden we het perfecte kapsel en de perfecte haarkleur, geschikt voor jouw type haar en passend bij jouw leefstijl.

Hairstyling professionals
Trendy kapsalons zijn onderdeel van alle locaties van de Beautyfabriek. In onze salons kunnen zowel dames en heren als kinderen terecht. 

Onze haarstylistes investeren veel tijd in trainingen en congressen. Zo dragen we er zorg voor dat we op de hoogte blijven van laatste trends, ontwikkelingen en technieken binnen het kappersvak. Ook zijn wij gespecialiseerd in moderne kleurtechnieken zoals balayage en foilage. En wist je dat we standaard met een blond-bescherming werken?

Onze merken
We werken met diverse merken. Zo hebben wij Keune Professional met daarbinnen aparte lijnen als So Pure (veganistisch) en JM 1922 een speciale mannenlijn, maar ook Care een complete lijn haarverzorging en verbetering en Style. Kortom: alle stylingproducten die jij nodig hebt voor je ultieme coupe. We werken ook met Balmain Paris Hair Couture. Onze hairstylisten zijn kleurexperts en hoger geschoold dan gemiddeld op het gebied van kleuringen. Voor een balayage met een natuurlijke uitstraling of ice blonde, strawberry pastel en grijze tinten, kun je bij ons terecht. We werken voor deze tinten uitsluitend met Keune Haircosmetics Tinta, een verfserie gemaakt op basis van zijde-proteinen en kokos-olie. Deze speciale lijn van Keune is zeer verzorgend voor het haar en het zorgt voor een geweldige glans.

Extentions
Onze top stylisten hebben enorme know-how op het gebied van haartoevoeging. We mogen al vele jaren dames van heinde en verre ontvangen voor prachtige verlengingen en volume toevoegingen. We werken met diverse systemen; Double Hair, hairextensions keratine tip, hairextensions ultrasonic,, hairweft, clipin/flipin etc. Hiervoor kun je bij de Beautyfabriek in Doetinchem en Apeldoorn terecht. We werken hierbij zowel op cosmetische als op medische basis.

De Beautyfabriek
De Beautyfabriek
De Beautyfabriek

Advies van onze haarexperts
Tijdens de behandeling in een van onze salons voorzien we je graag van passend advies over de juiste producten en laten we je zien hoe je zelf thuis je kapsel kunt stylen. Zo kun je nog langer genieten van je nieuwe coupe. Daarbij zit styling altijd bij onze behandelingen, je gaat dus nooit met standaard gedroogd haar de deur uit, maar altijd met een prachtig, gestylde coupe. De meeste salons brengen daar minimaal €15 voor in rekening. Bij De Beautyfabriek zit styling al bij de prijs van je kleurbehandeling in.

Krullenkapper
De Beautyfabriek is gespecialiseerd in het knippen van krullen. Heb je van nature een slag (golvend haar) en wil je deze meer krul geven, dan hebben we daar ook een speciale krul kniptechniek voor. Bij deze zeer bekende Curlsys techniek knippen we het haar krul voor krul. Eenmaal geprobeerd wil je nooit meer anders! Daarnaast hebben we ook verzorging en stylingsproducten specifiek voor krullenkoppies. Voor het gezond en stralend houden van jouw bos krullen ben je bij onze topstylistes aan het juiste adres.

Afspraak maken
Onze haarstylistes werken voornamelijk op afspraak. Indien mogelijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom in één van onze salons. Wil je zeker zijn van een plekje bij jouw favoriete haarstylist? Je kunt gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.