Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Hairextensions

Hairextensions door de Beautyfabriek

Mis je volume in je haar? Wil je graag langer haar, een spannende kleurschakering of heb je spijt van je te kortgeknipte haar? De Beautyfabriek is gespecialiseerd in haartoevoeging en volume vermeerdering voor alle haartypen.

Top 3 | Prestige salon
De Beautyfabriek behoort tot de top drie grootste kapsalons van Nederland als het gaat om Balmain Paris Hair Couture haartoevoegingen. Balmain Hair is de marktleider op het gebied van hairextentions. Daarnaast zijn we verkozen tot Balmain Hair prestige salon en krijgen we dus gespecialiseerde trainingen van de wereldtop van Balmain Paris Hair Couture.

Ruime ervaring
Onze hairstyling experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van hairextensions en haartoevoegingen. Omdat wij dagelijks haartoevoeging zetten zijn wij echt expert op dit gebied, onze medewerkers zijn hoogopgeleid en zetten dagelijks haartoevoeging.

Cosmetisch en medisch
De reden voor een haarverlening of een boost in het volume is voor iedereen verschillend. Dit kan zowel een cosmetische als een medische reden hebben. Bij de Beautyfabriek behandelen we zowel cosmetisch als medisch.

Verschillende opties
Ons assortiment bestaat uit:

  • Fill in extensions van Balmain HairGreat Lengths
  • Clipin extensions van Balmain Hair
  • Flipin haarstukken van Balmain Hair
  • Wefts van onze eigen ontwikkelde merk
  • Double Hair met microrings van Balmain Hair
  • Système Volume van Balmain Hair


Hairextensions - De Beautyfabriek

De Great Lengths extensions bevestigen wij door middel van een ultrasonic systeem. Hier komt geen warmte bij kijken. Deze methode is om die reden absoluut niet schadelijk voor je eigen haar.

Doordat we met een verscheidenheid aan producten en merken werken, is er voor ieder haartype en voor ieder budget passende invulling. Uiteraard ben je tijdens het dragen van je haarverlenging van harte welkom voor een kosteloze check-up.

Nadat we je haarverlenging of haarvermeerdering gezet hebben knippen we je nieuwe coupe in model en stylen we het volledig zodat je met een geweldig nieuw kapsel de deur uit gaat.

Minimale haarlengte
Voor een hele haarverlenging moet je eigen haar minimaal zes tot tien centimeter in de nek zijn en minimaal twaalf centimeter bovenop het hoofd. Voor een volume behandeling dient de minimale lengte van het eigen haar circa acht tot tien centimeter te zijn.

Intake en advies
In een uitgebreide intake bekijken we wat jouw haarwensen zijn. Op basis daarvan kiezen we de juiste producten en systemen voor het vervullen van jouw wensen. Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies op maat.

Levendig en natuurlijk
Over het algemeen werken we met minimaal twee kleurtinten toegevoegd haar. Dit zorgt voor een levendig en natuurlijk effect. Met behulp van een kleurenring bepalen we de tinten die het beste bij je eigen haarkleur aansluiten. Wanneer het eigen haar vooraf is gepermanent, gekleurd of geverfd, moet er minimaal drie dagen worden gewacht met het aanbrengen van extensions. We wassen het haar voorafgaand aan de behandeling met een speciale shampoo om het ultiem voor te bereiden op de hechting van de extensions.

Double Hair & Wefts
Double hair ban Balmain Hair en onze eigen wefts zijn bij ons meest geplaatste haarvolume en haarverlengingssysteem. De kleurschakeringen zijn prachtig natuurlijk. Het grote voordeel van deze systemen is dat het herbruikbaar is. Het haar wordt met je eigen haar verbonden door middel van een microring en moet om de twee maanden herplaatst worden. Double Hair beschadigt je eigen haar niet.

Waxextentions
We bevestigen de waxextensions met behulp van een bonding en de hairconnector aan je eigen haar. De bonding wordt om je eigen haar heen gesmolten. Dit is niet schadelijk voor je eigen haar. De Great Lengths extensions bevestigingen we met de ultrasonic. Dit een koude techniek waar dus geen warmte bij komt kijken.

100% human- en remy hair
De extensions die we gebruiken zijn 100% human hair en remy hair. Remy hair betekent dat alle haarschubben dezelfde kant op wijzen, zodat het haar soepel en klitvrij is. Hierdoor is het niet van je eigen haar te onderscheiden. Je kunt alles met de haarextensions wat je normaal met je eigen haar ook doet; wassen, krullen, stylen, verven etc. Je ontvangt van ons informatie hoe je de extensions moet verzorgen. Het is erg belangrijk dat je je hieraan houdt. Met de juiste verzorging kunnen de extensions tot ongeveer vijf maanden blijven zitten.

Verwijderen haarextensions
Met behulp van de Balmain Quick remover, een speciaal apparaat dat werkt met een speciale vloeistof en UV licht verwijderen we op een eenvoudige en veilige manier je extensions. Dit moet echt door een professional gedaan worden om beschadiging van het haar te voorkomen. Verwijder dus nooit zelf je extensions!

Betalen in termijnen
Het is mogelijk om je nieuwe haar af te betalen in drie termijnen, je betaalt hiervoor wel extra service kosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.