Bruiden

Op de mooiste dag van je leven wil je stralen en naast een geweldige jurk is een goede visagie die past bij jou gezicht en persoonlijkheid hiervoor onmisbaar! Op de trouwdag verzorgen we de make-up en je bruidskapsel (indien mogelijk) bij je thuis of op locatie (0,30 ct per kilometer). Graag willen we ruim voldoende tijd hebben om je mooi op te kunnen maken (ongeveer 1 uur). Zo kun je ontspannen aan je trouwdag beginnen. De kosten voor Bruidskapsel en Visagie incl try-out zijn €250.

Try out

We maken ongeveer 6 weken voor je trouwdag een afspraak voor de proef. We stemmen de make-up en je kapsel onder andere af op je trouwkleding en op je eigen wensen en behoeften. Bij de try-out stoppen we niet eerder dan wanneer jij 100 procent tevreden bent.

Het is voor ons belangrijk om te weten welke producten je normaal gebruikt qua make-up en wat je mooi vind, je mag altijd plaatjes of foto’s meenemen om te laten zien. Als we jou ultieme bruidsmake-up gemaakt hebben dan noteer ik welke producten en kleuren ik gebruikt heb. Ook maak ik digitale foto’s, als geheugensteun voor de grote dag.

Gasten

Belangrijke gasten zoals de moeder van de bruid, de bruidsmeisjes of vriendinnen kunnen uiteraard ook opgemaakt worden. Dit kost tussen de €30 e €50 per persoon, afhankelijk van het gewenste kapsel.

Gelegenheids make-up

Make-up voor een feestje, gala of een gewone dag waarin jij wilt stralen. Deze dag-, avond- of glamour make-up verzorgen we in de salon.

Bijbehorende Foto’s