Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Blog single

NieuwsberichtenGeef een Glimlach Cadeau!

Wij doen mee aan deze fantastische actie van Look Good Feel Better!

“Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt”
Dit geldt ook als je kanker hebt en ziek bent. Daarom wordt er een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd. Wij zijn blij dat wij kunnen helpen om deze speciale editie mogelijk te maken.

Vanaf 17 maart 2022 kun je bij de specialisten van hannah en [ comfort zone ] door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling specifiek samengesteld voor deze huidconditie.

Een oppepper voor je huid, aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet.

Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de specialist maakt het verschil! Ken jij of ben jij die dame (of heer!) die deze behandeling verdiend? Geef jezelf dan op! Dit kan via mail (info@debeautyfabriek.nl), of tag hieronder iemand die jij dit heerlijke moment gunt!✨

Voorwaarden
De behandelingen vinden plaats vanaf 17 maart 2022 en zijn bedoeld voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is. Wij geven 5 behandelingen cadeau!

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.