Bruidsvisagie

Op de mooiste dag van je leven wil je stralen en naast een geweldige jurk is een goede visagie die past bij jou gezicht en persoonlijkheid hiervoor onmisbaar! Op de trouwdag verzorg ik de make-up (indien mogelijk) bij je thuis of op locatie (0,30 ct per kilometer). Graag wil ik ruim voldoende tijd hebben om je mooi op te kunnen maken (ongeveer 1 uur). Zo kun je ontspannen aan je trouwdag beginnen.

Try out

We maken ongeveer 6 weken voor je trouwdag een afspraak voor de proefmake-up. Ik stem de make-up onder andere af op je trouwkleding en op je eigen wensen en behoeften. Bij de try-out stoppen we niet eerder dan wanneer jij 100 procent tevreden bent.

Het is voor mij belangrijk om te weten welke producten je normaal gebruikt qua make-up en wat je mooi vind, je mag altijd plaatjes of foto’s meenemen om te laten zien. Als we jou ultieme bruidsmake-up gemaakt hebben dan noteer ik welke producten en kleuren ik gebruikt heb. Ook maak ik digitale foto’s, als geheugensteun voor de grote dag.

Gasten

Belangrijke gasten zoals de moeder van de bruid, de bruidsmeisjes of vriendinnen kunnen uiteraard ook opgemaakt worden.

Gelegenheids make-up

Make-up voor een feestje, gala of een gewone dag waarin jij wilt stralen. Deze dag-, avond- of glamour make-up verzorg ik in de salon of desgewenst op locatie.

Studio visagie

Het is ook mogelijk om mij in te huren voor studio of TV werk. Zie de prijslijst voor informatie.

Bijbehorende Foto’s