Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Kruidenpeeling - de Beautyfabriek

Link naar het artikel 

De winterjassen worden weer uit de kast gehaald. En die zonnestralen, inclusief vitamine d, kunnen we nu nét niet missen: het is goed voor je huid. Bovendien wordt de lucht steeds droger, kouder en gaat de verwarming thuis weer aan. Belangrijk om juist in het najaar voldoende aandacht aan je huid te geven. Gelukkig kun je jezelf bij De Beautyfabriek nu trakteren op een biologische kruidenpeeling kuur die jouw huid zichtbaar verbetert!

Veel Doetinchemmers zitten door de huidige maatregelen veel thuis. Dit is aan de ene kant niet zo leuk, maar aan de andere kant biedt dit uitkomsten. We geven over het algemeen minder geld uit en hebben wat meer vrije tijd. Een hoogwaardige en huidverbeterende gezichtsbehandeling, zoals de bio kruidenpeeling, is nu misschien dus wél een haalbare optie. Als je ieder najaar investeert in een intensieve kuur zorgt dit voor grote resultaten in je huidconditie. De huidlagen zijn dieper te bereiken, waardoor de gezichtsbehandelingen van De Beautyfabriek intensiever werken tegen rimpels, pigmentatie en acne.

Biologisch én effectief

De kruidenpeeling is 100 procent biologisch en werkt op basis van algen en sponsjes. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, kunnen biologische gezichtsbehandelingen behoorlijk intensief en effectief voor de huid zijn. Dat is ook het geval bij deze biologische kruidenpeeling volgens Esther te Pas, huidspecialist bij De Beautyfabriek. “De sponsjes gaan diep in je huid zitten en leggen daar als ware een soort dekentje. Wanneer je de peeling gehad hebt, voel je de sponsjes de avond en de ochtend erna nog op je huid wanneer je deze aanraakt. Je huid kan tot 24 uur na de behandeling nog wat glowy en gevoelig zijn wanneer je deze aanraakt.

Soepele en elastische huid

De biologische kruidenpeeling kuur wordt volgens Angela Wanrooij, ook huidspecialist bij De Beautyfabriek, bewust in het najaar aangeboden. “Juist nu is deze behandeling erg goed voor je huid. Je huid krijgt in het najaar namelijk steeds minder zonlicht en wordt steeds droger. Wij kunnen met deze peeling op een erg veilige en natuurlijke manier erg diep in de huidlaag de celgeneratie activeren. Dit zorgt ervoor dat je huid getriggerd wordt om zelf collageen elastine aan te maken, waardoor je huid weer soepel en elastisch wordt. Je wil niet te diep in de huidlagen werken wanneer het zonnetje volop schijnt, vandaar dat we altijd in het najaar kuren.”

Tegen acne en verslapte huid

De peeling is in principe geschikt voor meerdere huidtypes. “Mensen die last hebben van acne, bijvoorbeeld, hebben bijzonder veel baat bij deze behandeling. Ontstekingen worden bestreden en kunnen vervolgens je huid verlaten. Ook voor mensen met een verslapte huid of een verminderde huidconditie is deze peeling zeker te bevelen. De peeling zorgt ervoor dat de huid gaat herstellen en vernieuwen, het resultaat is echt verbluffend”, vertelt Angela.

Voordelige kuurprijs en bijhorende productenkit

De bio kruidenpeeling gezichtsbehandeling van 75 minuten kost €125,-. Dit is inclusief vliesmasker en en de bijzondere Beauty Angel ELT lichttherapie. De volledige bio kruidenpeeling kuur, die bestaat uit 5 behandelingen, kost nu €495,-. Hiermee krijg je dus 130 euro cadeau.

Wil je niet direct de hele kuur afspreken, maar eerst de peeling eens ervaren? Dan is de aanbieding – waarin je een complete productenset cadeau krijgt – een goede instapbehandeling. Je betaalt dan €239,- en je krijgt daar een Skin Regimen Cleansing Cream, Hyaluronbooster en Tripeptide Cream voor dag en nacht bij. Aangezien de bio kruidenpeeling een intensieve behandeling is, is het gebruiken van de producten erg belangrijk voor het behoud van je huidconditie en het resultaat.

Alle mogelijkheden

Heb je een kleiner budget? Ook daar is een oplossing voor. De Beautyfabriek biedt verschillende behandelingen aan waarin je jouw huid zichtbaar kunt verbeteren. Zoals een behandeling met intensieve bindweefsel massage voor €39,- of de Sublime Skin Double Peel fruitzuurpeeling van €59,-. Neem vrijblijvend contact op met De Beautyfabriek en ontdek alle mogelijkheden.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.