Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

BB Creams - de Beautyfabriek

BB Creams.

We krijgen op onze Social media kanalen zoveel vragen over BB Creams, dat ik besloot ze allemaal maar eens uit te leggen om jullie uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en voordelen en highlights per crème.

Wij hebben de volgende 7 BB-Creams in onze salons:

  • Pixi H2O Skintint (in 3 kleuren)
  • Marc Inbane La Hydratan en Le Teint SPF10
  • Comfort Zone Sublime Skin Color Perfect SPF50
  • Skin Regimen Urban Shield SPF30

Pixi H2O Skintint

Dit is een getinte frisse facegel op waterbasis die de teint egaliseert en de huid een hele natuurlijke look geeft. Je kan de skintint gebruiken als gekleurde moisturizer of als natuurlijke foundation.Deze innovatieve gezichtsgel heeft een verfrissende formule met groene thee, rozenwater,  Engelse kamille en lavendel en geeft de huid een perfecte finish, terwijl het een stuk lichter aanvoelt dan de gemiddelde foundation. Prijs €31 en verkrijgbaar in 3 tinten; Cream, Nude en Warm. Klik op de kleurnamen om ze te shoppen in onze webshop!

Marc Inbane La Hydratan en Le Teint

MARC INBANE’s La Hydratan en Le Teint zijn luxe vochtregulerende crèmes geschikt voor dagelijks gebruik. Het verschil is dat La Hydratan kleurloos is en Le Teint is een BB-Cream, beide crèmes beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Luxe vochtregulerende dagcrème met Bronzyl™. Bronzyl™ activeert de aanmaak van melanine, wat na enkele dagen gebruik resulteert in een subtiele glow en waardoor de huid gestimuleerd wordt om zijn eigen UV-bescherming op te bouwen. Je wordt dus sneller bruin en blijft langer bruin. Shea butter en het Hygroplex® NMF-complex optimaliseren de vochtbalans, verzachten de huid en houden deze soepel. Prijs €39,95, in onze webshop nu €34,95

Comfort Zone Sublime Skin Color Perfect

Qua werkstraffen 1 van onze paradepaardjes! Deze luxe en egaliserende gekleurde crème met UVA en UVB filters gaat de zichtbare gevolgen van fotoveroudering tegen. Zorgt voor een egale en stralende teint op de huid. Geeft een zeer natuurlijk en verhelderend egaliserend effect, is ook ideaal als basis voor make-up en geschikt voor alle huidtypen, maar met name zeer geschikt voor de huid die anti-age nodig heeft. Huidverbeterend product, deze zorgt voor zichtbare verbetering van de conditie van de huid. Heeft een SPF factor van 50, zonder dat de crème dikke of wit is, zeer prettig in gebruik. €60 en hier in onze webshop verkrijgbaar.

Skin Regimen Urban Shield

Deze anti-pollutie UV beschermer, beschermt de huid tegen UVA/UVB en tegen luchtvervuiling. Vrij van geurstoffen en 365 dagen per jaar te gebruiken. Geeft de huid niet echt een tint, maar egaliseert wel direct. Prettige, luchtige structuur en zorgt voor Glow effect op de huid. Ook fijn als basis voor Make-up. De crème heeft een beschermende werking tegen UVA/UVB en luchtvervuiling en verheldert & verstevigt de huid. Huidverbeterend product, deze zorgt voor echt zichtbare verbetering van de tint en structuur van de huid. €52,25.

Wil je advies op maat? Kom dan gerust testen onze salons want we vertellen je er graag over!

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.