Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

Blog single

NieuwsberichtenAngela verteld aan In de Buurt over haar obsessie voor wenkbrauwen!

Wimperextensions zetten, waxen, permanente make-up aanbrengen, huidverbeterende behandelingen.. er is maar weinig dat Angela niet kan. Nou ja één ding dan.. “Ik doe bijna alles, maar je vindt mij niet in de kapsalon“, vertelt de schoonheidsspecialiste. “Binnen ons concept heeft iedereen zijn specialisaties en ik ben allround op ons beauty gebied.”

Wenkbrauwen

“Het eerste waar ik naar kijk bij iemand zijn de wenkbrauwen. Het is een tik, ik kan het niet helpen”, zegt Angela lachend, terwijl ze in de behandelkamer zit. “Ik ben echt geobsedeerd door wenkbrauwen.” Dat heeft natuurlijk alles te maken met haar baan. In de drie jaar dat ze bij de Beautyfabriek werkt, heeft ze heel wat wenkbrauwen voorbij zien komen. “Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde en ze staan nooit helemaal recht. Het is bijna hogere wiskunde als ik bij iemand wenkbrauwen ga ‘zetten’. Het uittekenen duurt het langst, daar komen ook linialen aan te pas of gekleurd touw waarmee ik lijnen kan zetten, zo kun je de perfecte natuurlijke wenkbrauwvorm uittekenen met behulp van de richtlijnen van iemands gezicht, je meet dan de neus, ogen, etc.”

Vertrouwen

Angela is erg goed in permanente make-up, hierbij wordt met behulp van pigment een cosmetische tatoeage aangebracht door middel van micropigmentatie. Hier zijn meerdere technieken voor en afhankelijk van iemands wens en eigen natuurlijke wenkbrauw, wordt de best passende techniek gekozen. Dit kan zijn Micro Blading of de nu zeer populaire Powder Brow. Je kunt ook gaan voor een combinatie van beide: Hybrid Brow. “Voor permanente make-up heb ik een intensieve opleiding gehad. Ik vind het geweldig dat ik het vertrouwen heb gekregen dat ik deze opleiding mocht volgen en mijn behandelingen kon uitbreiden met deze specialisatie.”

“Vroeger haalden veel vrouwen hun wenkbrauwen weg en tekenden ze zo’n dun lijntje. Als er te lang te veel haar is weggehaald komen de haartjes niet meer terug. Deze dames zitten bij mij in de stoel om weer een natuurlijke look te krijgen. Zij zijn altijd zó blij met het eindresultaat. Ik heb zelfs weleens een taart opgestuurd gekregen als bedankje. Zó leuk!”

Perfectionistisch

Angela straalt als ze vertelt hoe leuk ze het vindt om mensen blij te maken. “Ik neem graag de tijd voor klanten en ben echt perfectionistisch. Het móet goed zijn.” Voor wimperextensions, lashlift, shellac nagels of (Brazilian) waxen kun je dus ook een afspraak maken bij Angela. Ze krijgt vaak de vraag wat ze nou het állerleukste vindt om te doen. Dat is nog niet zo makkelijk te beantwoorden. “De variatie is júist zo leuk. Het ene moment geef ik een gezichtsbehandeling bij iemand met een huidprobleem en maken we samen een behandelplan op om naar een zuivere huid toe te werken. Het andere moment doe ik een lash lifting waarbij ik de natuurlijke wimper veilig krul zodat de ogen een prachtige open blik krijgen. De dagen vliegen voorbij.”

Team

Bij de Beautyfabriek kun je een afspraak maken bij de kapsalon, die gespecialiseerd is in kleuren, krullen, knippen en haartoevoegingen. Of je maakt een afspraak voor een huidanalyse, zodat je een op maat gemaakt behandelplan krijgt voor jouw huid. Daarnaast kun je nog tientallen andere afspraken maken. Dat maakt het juist zo’n goed concept, vindt Angela. “Het is daarnaast heel gezellig bij ons. Je komt in een warm bad terecht. Er heerst echt een goede sfeer onder de meiden en we hebben een heel gevarieerd team, de jongste is twintig en de oudste is 49, dat is superleuk. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk.”

Vaste klanten

Dat Angela goed is in haar vak, hebben klanten van deze salon ook in de gaten. “Inmiddels heb ik een goedgevulde agenda en daar ben ik ontzettend blij mee, dat bouw je zelf vanaf het begin op. Sommige klanten komen van ver speciaal voor mij. Ze weten dat ik secuur ben, mij altijd 100 procent inzet en ze hebben vertrouwen in mij. Dát vind ik zo bijzonder en dankbaar aan dit vak!”

Lees het artikel op In de Buurt. 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.