Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

de Beautyfabriek

Eigenaresse van de Beautyfabriek koopt Iseldoks-pand
‘Alleen samen maken we van 2021 een succes’

DOETINCHEM – Anke Aalvanger, de eigenaresse van de Beautyfabriek, ruilt haar pand in de binnenstad in voor een pand aan de C. Missetstraat 23. Beter bekend als de panden van Iseldoks. “Dit wordt de grootste kapsalon/ annex beautysalon van de Achterhoek.”

 

Negen jaar geleden begon Anke met het allround beauty concept aan de Waterstraat. Inmiddels heeft ze naast haar pand in Doetinchem een vestiging in Groenlo en Apeldoorn. Nu mogen de verhuisplannen in Doetinchem aan het licht komen. Ze gaat van een salon van 130 m2 naar een pand met 275 m2. “Het is tijd voor de volgende stap”, vertelt Anke enthousiast.

Barberhoek, winkelfunctie en academie 

De onderneemster ziet het al voor zich: stadsbezoekers die vanuit het centrum over de flaneersteiger langs het water naar de nieuwe Beautyfabriek lopen. Een perfecte locatie als je het haar vraagt. “Een toegankelijk pand dat dichtbij de stad ligt en waar mensen makkelijk kunnen parkeren.” Anke staat te popelen om de eerste klanten te verwelkomen in de Beautyfabriek 2.0. Al moeten we nog even geduld hebben. “Ik hoop dat we rond de feestdagen van 2021 kunnen openen.”

Bij een nieuw gebouw horen nieuwe plannen. “We krijgen meer aanloop van heren, net zoals in onze andere zaken. We hebben namelijk veel behandelingen voor mannen, maar in onze huidige salon hebben we niet die juiste look en feel voor de man. Dat is straks wel anders! We merken dat mannen het juist fijn vinden om geknipt te worden in een gemengde salon. We creëren een aparte Barber hoek, zodat onze herkenkapsalon aansluit op de facials die we al aan heren geven.”

Ook zal de Beautyfabriek een winkelfunctie krijgen en kan je er straks beauty-cadeaus shoppen om je vrouw, man of kind mee te verrassen. Dat is nog niet alles: Anke start een gloednieuwe academie. “Er is zoveel specialistische kennis die we kunnen delen. Denk aan de verbeterde huidbehandelingen, maar ook over haarkleuringen hebben we enorm veel kennis die we willen delen via onze academie.”

High-end beautysalon

Uiteraard blijven de gespecialiseerde behandelingen voor huid, haar en beauty bestaan. Alleen dan in een spiksplinternieuwe beautysalon. De specialistische kennis die de Beautyfabriek in huis heeft, verdient een salon met een high-end uitstraling, vindt de Doetinchemse. “Je gaat straks echt denken: wat staat hier joh?! Dit kent de Achterhoek nog niet. We zijn stads, maar we staan wel als echte Achterhoekers met beide benen op de grond en zullen altijd blijven buffelen.” Hard werken en constant blijven ondernemen, is Anke op het lijf geschreven. Het vakgebied groeit en Anke is besloten mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen.

Covid 19

Het is misschien niet even logisch een pand te kopen in de coronacrisis, daar heeft Anke een antwoord op. “Ik was al een tijd op zoek naar kansen voor onze groei in Doetinchem en deze kans heb ik met beide handen en het volste vertrouwen aangegrepen. Ik zie veel positiviteit tijdens Covid 19. Doetinchem is een warm nest en ondernemers blijven elkaar lokaal steunen. Alleen samen maken we van 2021 een succes.”

Wij hebben er zin in!

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.