Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen

Doetinchem: 0314 – 64 34 34 | Apeldoorn: 055 – 533 24 59

NIEUWS

Vanaf 1 juli zullen we onze werkwijze aanpassen.

Vanaf deze datum geldt er namelijk een nieuwe CAO in onze branche, omdat deze CAO op diverse functies in onze kapsalon andere salarisverhogingen stelt starten wij vanaf 1 juli met ons, reeds langer gewilde, prijsdifferentiatie systeem. Dat betekent dat er, afhankelijk door wie je geholpen wordt, een andere prijs gevraagd wordt. Er zijn vier categorieën; Trainee, Stylist, Allround Stylist, Topstylist. Het verschil tussen deze niveaus en prijsklassen is bepaald door de opleiding- en ervaringsjaren, alsmede overkoepelende en aansturende verantwoordelijkheden in de salon.

Trainee: de juniors volgen hun opleiding en worden intensief door ons getraind. Afhankelijk van de trainingen kunnen en mogen ze steeds meer doen.

Stylist: de stylisten zijn klaar met hun opleiding en kunnen zowel knippen als kleuren. Stylisten worden nog door ons begeleid.

Allround Stylist: de allround stylisten hebben een ruime werkervaring, werken geheel zelfstandig en allround in de kapsalon en zijn in- en extern getraind.

Topstylist: een topstylist heeft minimaal zeven jaar werkervaring en heeft ruime specialistische scholing gekregen, ook heeft een topstylist overkoepelende en aansturende verantwoordelijkheden in de kapsalon.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat deze tarieven en behandelingen niet voor 1 juli aangepast kunnen worden in onze Online Agenda, het zal dus zo zijn dat als je online geboekt hebt voor 1 juli, de prijs die je gezien hebt bij je afspraak na 1 juli niet klopt, daar we andere tarieven hanteren vanaf 1 juli.

Aanbetaling

Nog een wijziging vanaf 1 juli is dat we starten met aanbetalingen, op alle afspraken die gepland worden vragen we een aanbetaling van 30%. Afspraken maken kan dan ook enkel via onze Online Agenda. We doen dit zodat jij garant staat voor je afspraak en op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die onze hulp nodig heeft, een afspraak kan maken bij ons en ook echt komt. Weet je niet goed wat je moet boeken, vraag dit dan even na bij ons zodat wel de juiste tijd voor je gereserveerd staat. Wil je je afspraak annuleren of verzetten, dan kan je dit tot 24uur van tevoren zelf doen via de link in de bevestigingsmail die je krijgt bij het maken van je afspraak, Wij geven geen geld (aanbetaling) terug op reeds gemaakte afspraken wanneer je binnen 24 uur annuleert, ook niet als dit door overmacht of ziekte is.

Mocht je vragen hierover hebben, mail dan naar info@debeautyfabriek.nl

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.