Algemene Voorwaarden

Afspraken

Afspraken kunnen bij de Beautyfabriek gemaakt worden via onze Online Agenda of via de telefoon. Wij vragen om een aantal gegevens van u, zodat wij de afspraak aan u kunnen bevestigen en u kunnen herinneren aan de gemaakte afspraak. Wij hebben van u nodig uw voor- en achternaam, uw (mobiele) nummer en uw emailadres. Als u een afspraak maakt in de salon krijgt u van ons desgewenst een afspraken kaartje mee. De afspraak wordt altijd per mail aan u bevestigd ten tijde dat de afspraak ingepland wordt. Daarnaast ontvangt u 24 uur van tevoren een herinnering aan de afspraak per mail en ontvangt u 2 uur voor aanvang van de afspraak een sms ter herinnering.

Aangezien wij graag op tijd werken is het voor ons van belang dat u op tijd aanwezig bent. Kunt u het afgesproken tijdstip niet redden?Wilt u dit dan zo spoedig mogelijk telefonisch laten weten? Dan kunnen we bekijken of we de behandeling kunnen laten doorgaan in de resterende tijd.

Annuleren

Als u door ziekte of een andere onverwachte gebeurtenis genoodzaakt bent u afspraak te annuleren of te verzetten dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 0314-64 34 34 (DOetinchem) of 055-5332457 (Apeldoorn)  tijdens openingsuren. Daarnaast willen wij u vragen om dit zo spoedig mogelijk (liefst 24 uur van tevoren indien mogelijk) aan ons door te geven. Dit zodat wij niet met een onverwacht lege agenda zitten en hopelijk de lege plek weer zouden kunnen opvullen zodat onze werkruimte niet onbenut blijft.

Ruilen

Als u een artikel wil ruilen kan dit enkel binnen 14 dagen met kassabon. U kunt het artikel ruilen voor aan ander artikel. U krijgt geen geld retour. Voedingssupplementen en geopende/gebruikte verpakkingen en haartoevoegingen kunnen niet geruild worden.

No show (zonder melding niet op komen dagen).

Helaas hebben wij ondanks de herinneringsmail en sms te maken met no show (het niet op komen dagen voor een reeds gemaakte afspraak). Omdat dit voor ons een grote inkomstenderving is daar wij opeens met een lege en onbenutte werkruimte zitten is de volgende regeling van kracht: Als u ons niet informeert zullen wij de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. U ontvangt hiervoor van ons een factuur. 

Annuleren binnen 24 uur.

Helaas hebben wij ondanks de herinneringsmail en sms te maken met het niet tijdig annulering van de afspraak. Omdat dit voor ons een grote inkomstenderving is daar wij opeens met een lege en onbenutte werkruimte zitten is de volgende regeling van kracht: Als u ons niet tijdig informeert zullen wij 50% van de gereserveerde tijd voor onze rekening nemen en voor de andere 50% zijn wij genoodzaakt deze bij u in rekening te brengen. U ontvangt hiervoor van ons een factuur. 

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle overeenkomsten in de uiterlijke verzorgingsbranche tussen de Beautyfabriek en de consument. 

Verantwoording, toestemming en eigen risico:

  •   Alle opdrachten van de klant van de Beautyfabriek geschieden op eigen risico.
  •   Voor de PMU, spraytan, kunstnagels, wimperextensions en haarextensions geldt: wij behandelen vanaf 16 jaar.
  •   Voor IPL , PMU en Peeling/Needling opdrachten dient de consument vooraf een toestemmingsformulier naar waarheid in te vullen en te ondertekenen.
  •   Voor IPL, Waxing en Needling opdrachten verklaart consument dat zij gezond is en niet lijdt aan hemofilie, keloid, immuunstoornis, allergie, diabetes of enige andere vorm van huidaandoeningen. Eveneens verklaart cliënt dat zij/hij niet besmet is met een bloed overdraagbare ziekte
  •   Consument verklaard de nazorginstructie voor IPL en PMU na te leven.

Aansprakelijkheid:

De Beautyfabriek mag ervoor kiezen de consument een behandeling te weigeren wanneer zij dit (medisch) niet verantwoord vindt.

De Beautyfabriek doet haar uiterste best om het best en beoogde resultaat te behalen. Mocht dit niet naar tevredenheid zijn dan is de Beautyfabriek alsnog niet aansprakelijk, tenzij komt vast te staan dat deze schade door een ernstige tekortkoming/schuld of grove opzet is te wijten. 

Klachten

Het verdient sterke aanbeveling tekortkomingen per ommegaande, docht uiterlijk binnen 7 dagen na het ontdekken of kunnen ontdekken daarvan schriftelijk dan wel elektronisch bij de Beautyfabriek in te dienen.

In geen enkel geval zal een klacht leiden tot restitutie van het bedrag van de behandeling.

Als de klacht niet in onderling overleg naar tevredenheid kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat kan worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.

Op elke opdracht is het Nederlands recht van toepassing.

Contact met de Beautyfabriek

Neem contact op met de Beautyfabriek voor een afspraak of meer informatie over wimperextensions, en hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Doetinchem
 
Maandag:  

09:30 - 17:30

Dinsdag:   09:30 - 20:00
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09.30 - 20.00
Vrijdag:   09:30 - 18:00
Zaterdag:   09:30 - 16:00
 
 
Adres:   Waterstraat 9b
7001 BG Doetinchem
(Ingang tussen Tuunte en Ulla Popken)
Bel:   0314 - 64 34 34
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriek.nl
   
 
Apeldoorn
 
Maandag:   09:00 - 17:30
Dinsdag:   Gesloten
Woensdag:   09:00 - 17:30
Donderdag:   09.00 - 20.30
Vrijdag:   09:00 - 17:30
Zaterdag:   09:00 - 16:00
 
 
Adres:   Arnhemseweg 211
7332 BJ Apeldoorn
Bel:   055 - 533 24 59
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriekapeldoorn.nl
Be you own kind of beautyful - De Beautyfabriek
Copyright © 2019 de Beautyfabriek
Website: NowOnline