IPL- Definitief ontharen

Het beste IPL apparaat van Nederland staat in onze Beautyfabriek!

Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte.

Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 90% haarreductie wordt bereikt.

Waarom MedCos® IPL?

Vijf redenen waarom je kiest voor de MedCos® IPL methode:

  1. De MedCos® IPL methode is veel veiliger en effectiever dan laser ontharing doordat er met veel minder kracht een zelfde resultaat wordt bereikt. (Laser ontharing staat momenteel ook onder grote druk van het Ministerie in verband met onvoorziene huidschade, met IPL is dit dus niet zo).
  2. De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt dan de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel. We hebben meerdere behandelkoppen voor de te behandelen regio's.Daarnaast is het systeem uitermate goed gekoeld en hoeft er ook geen gel gebruikt te worden tijdens de behandeling.
  3. Onze specialisten zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  4. De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken, kunnen u helder en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.
  5. De MedCos® IPL methode werkt met de beste apparatuur van de hoogste kwaliteit van Nederlands fabricaat. Het energie niveau van de machine wordt continue gemonitoord.


medcos-low-acne-rgb

 

Hoe vaak?

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Gemiddeld hebben mensen zo'n 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Uiteraard zullen onze specialisten je hierover uitgebreid informeren. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Door het ontbreken van voldoende pigment in het haar kunnen deze haren het licht niet voldoende absorberen en geleiden naar de haarfollikel. De kans is dan aanwezig dat de behandeling minder goed werkt of helemaal niet.  Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL behandeling.

Onze skin coaches zijn zeer uitgebreid opgeleid en gediplomeerd op het gebied van IPL. Wij werken met de apparatuur van MedCos. Eén van de effectiefste en de veiligste machines die er bestaat. Door het grote oppervlak van de behandelkop, de korte flitsinterval en het watergekoelde systeem is de behandeling zeer effectief en goed te verdragen.

Voorbereiding

Voordat je de eerste IPL-behandeling ondergaat, moet je je voorbereiden. Dit doe je door uit de zon en onder de zonnebank vandaan te blijven (ten minste 6 weken voor je behandeling). Je kan dus het beste de plaatsen die je wilt laten behandelen met IPl, goed bedekken tegen de zon. De reden hiervoor is gelegen in het feit dat ook het pigment in je huid kan reageren op de lichtflitsen die bij IPL gebruikt worden, met nare bijwerkingen (verkleuringen, pigmentvlekken) tot gevolg. Om die reden kan je het beste zowel de zon als de zonnebank vermijden. Ook vlak vóór de start van IPL is het geen goed idee om nog eens lekker onder de zonnebank te gaan: je kan het beste al maatregelen nemen gedurende de laatste anderhalve maand voordat je wil starten met IPL.

Verder mag je enkele weken voor de behandeling niet epileren of harsen. Zou je dit wél doen, dan worden de haren met wortel en al uit het haarzakje getrokken en kan het haarzakje dus later, tijdens de IPL-behandeling, niet bereikt worden.

24 uur voor en 24 uur na de behandeling niet heet douchen of baden/sauna/zwemmen.

MEGA DEALS

 

 

 

Bijbehorende Foto's

glad-lichaam
medcos-ipl
medcos-logo
oksel-gr
tarieveniplpage1
tarieveniplpage2
ipl-promos
ipl-mannen-promo

Contact met de Beautyfabriek

Neem contact op met de Beautyfabriek voor een afspraak of meer informatie over wimperextensions, en hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Doetinchem
 
Maandag:  

09:30 - 17:30

Dinsdag:   09:30 - 20:00
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09.30 - 20.00
Vrijdag:   09:30 - 18:00
Zaterdag:   09:30 - 16:00
 
 
Adres:   Waterstraat 9b
7001 BG Doetinchem
(Ingang tussen Tuunte en Ulla Popken)
Bel:   0314 - 64 34 34
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriek.nl
   
 
Apeldoorn
 
Maandag:   09:00 - 17:30
Dinsdag:   Gesloten
Woensdag:   09:00 - 17:30
Donderdag:   09.00 - 20.30
Vrijdag:   09:00 - 17:30
Zaterdag:   09:00 - 16:00
 
 
Adres:   Arnhemseweg 211
7332 BJ Apeldoorn
Bel:   055 - 533 24 59
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriekapeldoorn.nl
Be you own kind of beautyful - De Beautyfabriek
Copyright © 2019 de Beautyfabriek
Website: NowOnline