Team de Beautyfabriek

 

Anke - Allround

Bruisend hart van de Beautyfabriek in Doetinchem en gek op alles wat met beauty te maken heeft. Startte de Beautyfabriek uit frustratie toen ze diverse beautybehandelingen niet kon combineren met een fulltime baan en bedacht het concept van de Beautyfabriek voor een all-in beauty shop.

Werkt allround binnen de Beautyfabriek en dat wil zeggen dat je voor diverse behandelingen in de kapsalon, nagelsalon, beautysalon bij haar terecht kunt. Ook PMU en brazilian wax zijn populaire behandelingen in Anke's agenda. 

 

     
   

Krista - TopHaarstylist & PMU

Vaak moet je twee keer kijken om te zien of je Krista nu voor je hebt staan of niet. Deze rasechte colorspecialist wisselt namelijk zéér regelmatig van kleur en haarlengte. Specialist in Oolaboo Ecolorgy en trainer op het hoogste niveau qua haartoevoeging werkt ze op de maandagen als trainer voor Balmainhair om andere kappers de fijne kneepjes van dit vak te leren. Krista is een no-nonsense hands-on kapper die vlotte coupes knipt en in staat is zeer goed naar haar gasten en hun wensen te luisteren!

Daarnaast is Krista een gedreven PMU specialiste, ze kijkt goed naar je gezicht en huidskleur en pigmenteert moeiteloos de mooiste eyeliners of wenkbrauwen, ook 3D hairstroke techniek!  

     
   

 

     
   

Gwen - Haarstylist

Bij Gwen kun je terecht voor allerhande kappersbehandelingen. Ze staat bekend om haar mooie highligts en ombre technieken. Gwen is ook extensions specialist, voor een prachtige haarverlenging of volume behandeling ben je bij haar aan het juiste adres. Een andere passie van Gwen is onze spraytan behandeling, dus wil jij voor een feestje of een andere gelegenheid mooi gebronsd voor de dag komen? Plan dan je spraytan behandeling in bij Gwen!

     
 

Esther - Skinspecialist, IPL

Esther is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste met een schat aan ervaring en veel passie en talent voor huidverbetering. Esther heeft de Oolaboo trainingen behaald en is razend enthousiast over dit prachtige merk en de bijbehorende behandelingen;

" Met Oolaboo bieden we echt iets totaal anders! Een heerlijke, niet standaard gezichtsbehandeling, toegespitst op de behoeftes van de huid. Tezamen met de prachtige natuurlijke producten van Oolaboo, die zo boordevol werkstoffen zitten en de massage technieken in de behandeling kunnen we absolute huidverbetering bereiken.  
Doordat er zoveel gemasseerd wordt in deze behandeling is het voor de gast ook echt een feestje en heerlijk ontspannen!

Ik kan niet wachten om u te ontmoeten en hopelijk treffen we elkaar snel binnen de Beautyfabriek.
Wilt u huidadvies of informatie, spreek mij dan gewoon even aan, ik maak graag tijd voor u! " 

     
   

Janell - Skinspecialist/Trainee

Janell is schoonheidsspecialiste en voert zelfstandig gezichtsbehandelingen uit. De veelzijdigheid van behandelingen binnen de Beautyfabriek en ons mooie merk Oolaboo sprak haar aan en deed haar solliciteren bij ons.
Elke woensdag en vrijdag is ze bij ons aanwezig en wij ondersteunen haar bij het behalen van haar specialisaties voor schoonheidsspecialiste niveau 4, te weten; acne, bindweefsel en shiatsu.

   

Britt - Haarstylist

Op haar middelbare school stage kwam Britt bij ons proeven van het kappersvak. We hebben haar direct een stage aangeboden, want we zagen toen al dat Britt heb in de vingers had. Inmiddels werkt ze alweer meerdere jaren bij ons en heeft ze een grote reeks vaste klanten. Britt is serieus, vriendelijk en zeer gedreven. Je bent absoluut in goede handen!

 

Isabel - Haarstylist & visagist

Een zeer ervaren kapster die in staat is goed te luisteren naar de wensen en behoeften van haar gast. Vindt de gezondheid van je haar en de natrlijke valling erg belangrijk. Ook voor onze haarverlengingen ben je bij Isabel aan het juiste adres. Daarnaast is ze helemaal weg van make-up en een fijne viasgiste die goed kijkt naar een passende make-up voor jou. 

 

Angela- Beauty/ Nagels/ Wimperextensions

Lief, gedreven en zeer perfectionistisch. Angela vindt het heerlijk om haar gasten ècht in de watten te leggen en maakt van elke behandeling een feestje met een fijn verwenmomentje. Naast een serieuze schoonheidssecpisaliste die haar vak verstaat ook een zeer goede masseuse met een vaste klantenkring voor de befaamide bindweefselmassage met de vacuumcups. 

 

Dafne

Dafne liep in 2016  haar eerstejaars kappers-stage bij ons.

Dit beviel van beide kanten zo goed, dat toen Dafne aangaf in het nieuwe schooljaar de switch te willen maken naar werkend leren (1 dag school en 3 dagen werken in het leerbedrijf) we Dafne hebben aangeboden bij ons te blijven.

Dafne voert zelf al vele behandelingen uit en heeft haar eigen klantenkring. Dafne is grappig, leergierig en gedreven.

Contact met de Beautyfabriek

Neem contact op met de Beautyfabriek voor een afspraak of meer informatie over wimperextensions, en hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Doetinchem
 
Maandag:  

09:30 - 17:30

Dinsdag:   09:30 - 20:00
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09.30 - 20.00
Vrijdag:   09:30 - 18:00
Zaterdag:   09:30 - 16:00
 
 
Adres:   Waterstraat 9b
7001 BG Doetinchem
(Ingang tussen Tuunte en Ulla Popken)
Bel:   0314 - 64 34 34
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriek.nl
   
 
Apeldoorn
 
Maandag:   09:00 - 17:30
Dinsdag:   Gesloten
Woensdag:   09:00 - 17:30
Donderdag:   09.00 - 20.30
Vrijdag:   09:00 - 17:30
Zaterdag:   09:00 - 16:00
 
 
Adres:   Arnhemseweg 211
7332 BJ Apeldoorn
Bel:   055 - 533 24 59
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriekapeldoorn.nl
Be you own kind of beautyful - De Beautyfabriek
Copyright © 2019 de Beautyfabriek
Website: NowOnline