Injectables

Elke eerste donderdag van de maand komt Dr. Maarten Façee Schaeffer, cosmetisch arts van Your Face Amsterdam en bekend van diverse landelijke klinieken , naar de Beautyfabriek in Doetinchem en Apeldoorn voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Zij richten zich primair op "healthy aging"; verzachting en bestrijding van de zichtbare en onzichtbare effecten van het ouder worden. Ook de zeer bekende vitamine infusen zijn zeer gewild.

 

Wie?

 

Dokter Maarten Façee Schaeffer behaalde in 2011 zijn artsexamen aan de Vrije universiteit van Amsterdam. Hij heeft daarna 4 jaar bij de afdeling orthopedie gewerkt in het Onze lieve vrouwen gasthuis en het Sint Lucas Andreas ziekenhuis te Amsterdam. In 2015 besloot hij de opleiding tot cosmetisch arts te volgen en is in 2017 een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetische artsen van Nederland.

 

 

 

Dokter Maarten combineert zijn kennis van spieren en botstructuren met zijn ervaring op het gebied van injectable-, peeling-, laser- en chirurgische behandelingen. Zo kan hij in combinatie met de hulpvraag van de patiënt een volledig behandelplan opstellen afgestemd op het individu. Het gaat hem hierbij om het meest natuurlijk te behalen resultaat en de tevredenheid van de klant.

 

Dokter Maarten Façee Schaeffer is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 09915127801.

Interview en kennismaking met Maarten door Wiemooiwilzijn.nl zie je hier.

Hoe werkt het?

Bij de eerste afspraak met onze dokters staat kennismaken over en weer voorop. Je kunt alle vragen kwijt die je maar wilt. 

Een injectable behandeling, zoals botox of een filler, werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken, denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken. Voorafgaand aan de behandeling worden al uw wensen aandachtig besproken en geanalyseerd. Op basis van deze analyse wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin we ook informatie van jou nodig hebben zoals; medische voorgeschiedenis, informatie over eventuele eerdere behandelingen, gebruik van geneesmiddelen e.d.. Dankzij dit persoonlijke behandelplan bent u verzekerd van het resultaat dat u verdient. We bespreken de mogelijke behandelmethodes en leggen uit wat injectables precies zijn, inclusief de effecten en eventuele risico’s. Als je wilt kunnen we direct behandelen, mocht je liever nog even willen nadenken voordat je een beslissing neemt, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je krijgt desgewenst van ons wat informatie mee naar huis.

Wat is het?

Botuline toxine (beter bekend onder de merknaam Botox®) is een stof op basis van natuurlijk eiwit die spierkracht tijdelijk vermindert (door blokkering van de zenuwimpuls die voor het samentrekken van de spier zorgt). De huid rondom de spier komt tot rust waardoor rimpels worden verzacht of zelfs geheel verdwijnen. Daardoor is botox voor sommige rimpels effectiever dan fillers, en voorkomt het vorming van nieuwe rimpels. Met name rimpels in de voorhoofdshuid, fronsrimpels en kraaienpootjes zijn gebaat bij een behandeling met botox.

Dit van oorsprong geneesmiddel wordt als volkomen veilig beschouwd. Het effect van botox is niet blijvend, maar kan veilig en probleemloos worden herhaald. Bij vakkundige toediening ziet een gezicht er na behandeling heel natuurlijk en ontspannen uit.

Botox  werd oorspronkelijk gebruikt als medicijn in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te laten verslappen. Maar sinds de jaren ’90 wordt botox op grote schaal gebruikt voor cosmetische doeleinden. Merknamen zijn bijvoorbeeld Botox, Vistabel, Dysport, Azzalure, Xeomin en Bocouture. De meest bekende merknaam is Botox waardoor men ook wel spreekt over een “botoxbehandeling”.

Behalve bij cosmetische correcties, kan botox ook ingezet worden als u last heeft van tandenknarsen, overmatig transpireren of migraine.

 • Botuline Toxine

  (Bocouture/Azzalure)

  1 zone €159,-
  2 zones €299,-
  3 zones €345,-
  Wenkbrauwlift v.a. €79,-
  Tandvleeslach (Gummysmile) v.a. €99,-
  Kraaienpootjes (bdz) v.a. €99
  Fronsrimpel (boze blik) v.a. €99,-
  Frons met wenkbrauw lift v.a. €149,-
  Touch up kosten (per eenheid) va. €10,-
  Voorhoofdrimpels v.a. €99,-
  Putjes in de kin v.a. €89
  Migraine v.a. €180,-
  Tandenknarsen of kaakklemmen v.a. €180,-
  Overmatig zweten onder de oksels v.a. €450,-
   

Fillers voor opvullen van lippen of diepe rimpels.

Een filler is een dunne gel die met behulp van een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd, met de bedoeling lokaal vulling en/of versteviging te creëren. Er bestaan veel verschillende soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan wat ons bindweefsel zelf produceert. Naarmate we ouder worden, verandert echter de samenstelling van ons lichaamseigen hyaluronzuur en kan het lichaam er steeds minder zelf van aanmaken. Daarmee neemt ook de vochthuishouding in de huid af, verliest de huid aan volume en stevigheid en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur zet uit en kan tot 30x het eigen volume toenemen. Bovendien trekt het extra watermoleculen aan om dit volume zo lang mogelijk in stand te houden.

Fillers op basis van hyaluronzuur worden door het lichaam herkend als ‘eigen’ en dus op natuurlijke wijze weer afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na enige maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Afhankelijk van het type hyaluronzuur, de locatie van inspuiting, de diepte en de gebruikte techniek, duurt het effect van een behandeling 6 tot 12 maanden. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie de interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Een behandeling met onze hyaluronzuurfillers is volkomen veilig. Van de 100.000 door de producent verkochte injecties is tot nu toe geen enkel probleem gemeld. Omdat het een lichaamseigen stof is, ligt een allergische reactie ook niet voor de hand. Wat u wel kunt verwachten meteen na de behandeling zijn roodheid, blauwe plekken, zwellinkjes, pijn of stijfheid op de behandelde plekken. Deze verschijnselen verdwijnen meestal na een paar dagen, soms een week (twee weken in extreme gevallen). Dit zijn reacties op het geven van de injecties zelf en niet op het hyaluronzuur.

 • FILLERSBEHANDELINGEN

  De wensen van de cliënt zullen per individu worden beoordeelt. Daarna zal in overleg met de arts worden bekeken hoeveel product er gebruikt moet worden voor het gewenste resultaat. Dit is afhankelijk van o.a. de rimpel of plooidiepte en huidstructuur.

  Fillers op basis van Hyaluronzuur

  (Belotero/Restylane) 

 • 0.5 ML €350
 • 1 ML €499

 

 •   Vitamine Infusen en Shots

  VitaShot (gluthathion / Vitamine B12) €99,-
  VitaBoost Infusion €200,-

Welk product gebruikt gaat worden is afhankelijk van diepte en plaats van rimpel of inzakking. Dus een totaalprijs van de totale behandeling is pas goed te geven na een intakeconsult, waarbij ook het gewenste eindresultaat eerst wordt besproken.

Vitamine Infusen

Deze behandelingen zijn er om de symptomen van stress, vermoeidheid en zelfs “hangovers” te verhelpen, maar ook om de huid zichtbaar te verbeteren of je immuun systeem een sterke boost te geven. Daarnaast zijn er de Boostershots” die snel je B12 tekort kunnen aanvullen of (Slimboost) je helpen gewicht te verliezen terwijl je tegelijk een een enorme energie “kick” krijgt.

Snel resultaat – Deze behandelingen duren ongeveer 30 minuten.De effecten zijn deels direct en voor het overige binnen enkele uren merkbaar.

100% opname – Door de Intraveneuze toediening bereik je 100% opname van de vitaminen en mineralen in je lichaam. Vitamine pillen en -drankjes worden deels afgebroken in het spijsverteringskanaal en hebben daardoor een veel lagere opname.

Complete Hydratie  – Dehydratie is een grote bedreiging voor het lichaam. Zelfs een 2% vochttekort kan de huid en organen beschadigen en ongemakken als hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. IV hydratie herstelt onmiddellijk de vochtbalans in je lichaam.

 

 

Wil u meer informatie over wat onze dokters voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een intake consult.

Dit intake consult is gratis en kunt u maken via info@debeautyfabriek.nl of bel naar 0314- 64 34 34

 

 

 

 

Contact met de Beautyfabriek

Neem contact op met de Beautyfabriek voor een afspraak of meer informatie over wimperextensions, en hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Doetinchem
 
Maandag:  

09:30 - 17:30

Dinsdag:   09:30 - 20:00
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09.30 - 20.00
Vrijdag:   09:30 - 18:00
Zaterdag:   09:30 - 16:00
 
 
Adres:   Waterstraat 9b
7001 BG Doetinchem
(Ingang tussen Tuunte en Ulla Popken)
Bel:   0314 - 64 34 34
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriek.nl
   
 
Apeldoorn
 
Maandag:   09:00 - 17:30
Dinsdag:   Gesloten
Woensdag:   09:00 - 17:30
Donderdag:   09.00 - 20.30
Vrijdag:   09:00 - 17:30
Zaterdag:   09:00 - 16:00
 
 
Adres:   Arnhemseweg 211
7332 BJ Apeldoorn
Bel:   055 - 533 24 59
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriekapeldoorn.nl
Be you own kind of beautyful - De Beautyfabriek
Copyright © 2019 de Beautyfabriek
Website: NowOnline