Hairextensions

It's not just hair....it's extra hair!

Wil je meer volume in je haar, langer haar, een spannende kleurschakering of heb je spijt van je te kort geknipte haar?

De Beautyfabriek in Doetinchem behoort tot de TOP 3 GROOTSTE kapsalons van Nederland als het gaat om Balmainhair haartoevoegingen. Daarnaast zijn we verkozen tot Balmain hair prestige salon. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van Hairextensions en hebben gewerkt voor dé marktleider op het gebied van extensions; Balmain Hair.Krista is nog steeds actief als trainster om kappers in de BeNELux het extensions vak te leren.

Ons assortiment bestaat uit:

  • Fill in extensions van Balmain Hair, Great Lengths en GreatHair.
  • Clipin extensions van BalmainHair en Great Lengths
  • Flipin haarstukken van Balmain en Great Lengths
  • Wefts van Balmain Hair
  • Double Hair met microrings van Balmain Hair
  • Système Volume van Balmain Hair

Onze Great Lengths extensions bevestigen wij door middel van een Ultrasonic systeem. Hier komt geen warmte bij kijken en dit is dan ook niet schadelijk voor uw eigen haar.

Systéme Volume is hét topsysteem onder de haartoevoeging, het beste van het beste en slechts enkele hairstylisten mogen met dit systeem werken. Systéme Volume is een geweldige haartoevoeging die ook in zeer dun haar onzichtbaar geplaatst kan worden.

Voor een natuurlijke haartoevoeging is het belangrijk dat:

Uw haarlengte moet voor een hele verlenging minimaal 6 centimeter in de nek zijn en minimaal 12 centimeter bovenop het hoofd. Voor een volume behandeling moet de minimale lengte van het eigen haar circa 8 tot 10 centimeter zijn.

Doordat we met een verscheidenheid aan producten en merken werken, is er voor iedere haarsoort en ieder budget een mogelijkheid voor een perfecte haarverlenging, volumebehandeling of kleurtoevoeging.

Uiteraard bent u na uw haarverlenging van harte welkom, onze nazorg bestaat onder andere uit gratis check-ups.

Bij de Beautyfabriek in Doetinchem heb je al een volledige haarverlenging vanaf slechts €200,- !

Werkwijze:

Na een uitgebreide intake waarin we bekijken wat jou wensen zijn, kiezen we de juiste producten voor het vervullen van jou "haar-wens". Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies op maat, de ene persoon heeft meer baat bij een behandeling met losse fill-in extensions, terwijl voor de andere persoon Double Hair of een ander systeem meer geschikt zijn. Daarnaast zit er ook een groot verschil in de soort extensions, past double hair beter bij jou, of zijn losse fill-in of microring extensions meer geschikt voor je haar en levensstijl? Wil je een haartoevoeging die maanden blijft zitten, of kies je voor producten die u dagelijks zelf toevoegt aan je haar? We werken voornamelijk met BalmainHair & Great Lengths, marktleiders op het gebied van haarvermeerdering. Incidenteel werken we met Great Hair.

We zijn BalmainHair Prestige salon en behoren tot de TOP 3 grootste kapsalons als het gaat om het plaatsen van haarvermeerderingssystemen!

Waxextensions

Over het algemeen werken we met minimaal 2 of meer diverse tinten, dit zorgt voor een levendig en natuurlijk effect. Dit zullen we in de intake bespreken en we zullen met behulp van een kleurenring de tinten laten zien die het beste bij jou eigen haarkleur aansluiten. Wanneer het eigen haar van tevoren is gepermanend, gekleurd of geverfd, dan moet er minimaal 3 dagen worden gewacht met het aanbrengen van de extensions. QWe wassen je haar met een speciale shampoo om het ultiuem voor te bereiden op de hechting van de hairextensions.

We bevestigen de extension met behulp van een bonding en de hairconnector aan je eigen haar. De bonding word om je eigen haar heengesmolten, dit is dus absoluut niet schadelijk voor je haar. De Great Lengths extensions bevestigingen we met de ultrasonic, dit gaat op geluidsgolven en is een koude techniek.

De extensions die we gebruiken zijn 100% human hair en ook remy hair. Remy hair betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op wijzen, zodat het soepel en klitvrij is. Hierdoor is het niet van je eigen haar te onderscheiden! Je kunt alles goed met de extensions wat je normaal met je eigen haar ook doet, wassen, krullen, stylen, verven etc. Je ontvangt van ons informatie hoe je de extensions moet verzorgen, het is erg belangrijk dat je je hieraan houdt. Met de juiste verzorging kunnen de extensions tot ongeveer 5 maanden blijven zitten.

Double Hair

Ook de Double Hair wordt met uw eigen haar verbonden door middel van een microring.Double Hair moet om de 2 maanden herplaatst worden. Double Hair beschadigd uw eigen haar niet.Double hair is ons meegeplaatste haarvolume en haarverlengingssysteem, de kleurschakeringen zijn prachtig en het systeem heeft als grote voordeel dat het herbruikbaar is.

Verwijderen Extensions

Met behulp van de Balmain Quick remover, een speciaal apparaat wat werkt met een specialse vloeistof en UV licht verwijderen we op een eenvoudige en zeer veilige manier de extensions. Dit moet echt door een professional gebeuren om beschadiging van je haar te voorkomen. Verwijder nooit zelf je extensions!

Nadat we je haarverlenging of vermeedering gezet hebben knippen we het in model en stylen we het helemaal mooi af zodat jij met een geweldige coupe de deur uit gaat om te kunnen gaan genieten van je extra haar!

 

Bijbehorende Foto's

systeme-volume
download14
download15
download16
download17
2
dsc0019
dsc0043
dsc0085

Contact met de Beautyfabriek

Neem contact op met de Beautyfabriek voor een afspraak of meer informatie over wimperextensions, en hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Doetinchem
 
Maandag:  

09:30 - 17:30

Dinsdag:   09:30 - 20:00
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09.30 - 20.00
Vrijdag:   09:30 - 18:00
Zaterdag:   09:30 - 16:00
 
 
Adres:   Waterstraat 9b
7001 BG Doetinchem
(Ingang tussen Tuunte en Ulla Popken)
Bel:   0314 - 64 34 34
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriek.nl
   
 
Apeldoorn
 
Maandag:   09:00 - 17:30
Dinsdag:   Gesloten
Woensdag:   09:00 - 17:30
Donderdag:   09.00 - 20.30
Vrijdag:   09:00 - 17:30
Zaterdag:   09:00 - 16:00
 
 
Adres:   Arnhemseweg 211
7332 BJ Apeldoorn
Bel:   055 - 533 24 59
Bezoek:   www.debeautyfabriek.nl
Mail:   info@debeautyfabriekapeldoorn.nl
Be you own kind of beautyful - De Beautyfabriek
Copyright © 2019 de Beautyfabriek
Website: NowOnline